Η Mercedes EQE πέρασε από το Ring... ησύχως

Η Mercedes EQE πέρασε από το Ring... ησύχως

1.702 Επισκέψεις στο άρθρο (3/6/2021)

Το επερχόμενο ηλεκτρικό σεντάν της Mercedes, η EQE κατασκοπεύτηκε στην πίστα του Nurburgring εντυπωσιάζοντας με την ησυχία της.

Ένα νέο βίντεο κάνει την εμφάνισή του, παρουσιάζοντας την Mercedes EQE να έχει επιστρέψει στην πίστα του Nurburgring προκειμένου να συνεχίσει τις δοκιμές εξέλιξης, που βρίσκονται στην τελική ευθεία, προτού η γερμανική μάρκα προχωρήσει στα επίσημα αποκαλυπτήρια τον προσεχή Σεπτέμβρη.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Η Mercedes EQE θα βασιστεί στην νέα πλατφόρμα της γερμανικής μάρκας, EVA, που θα αποτελέσει τη βάση μόνο αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων, όπως για παράδειγμα συνέβη και στην EQS. Όταν η EQE γίνει διαθέσιμη στις αγορές πιθανότατα θα περιλαμβάνει στη γκάμα της εκδόσεις με κίνηση στους πίσω αλλά και στους τέσσερις τροχούς. Επίσημη πληροφόρηση από την Mercedes δεν υπάρχει, όμως η φημολογία υποστηρίζει πως το τετρακίνητο μοντέλο, με δύο ηλεκτρικά μοτέρ, ένα σε κάθε άξονα, θα έχει ισχύ κυμαινόμενη περίπου στους 400 ίππους και τα 765 Nm ροπής.

Αναφορικά με το εσωτερικό σημειώνεται πως η απουσία κινητήρα καύσης σε συνδυασμό με την πλατφόρμα EVA θα επιτρέψουν στους ανθρώπους της γερμανικής μάρκας να το διαμορφώσουν με τέτοιο τρόπο που να προσφέρει αντίστοιχη άνεση με αυτή της νέας S-Class. Βέβαια όλα αυτά μέχρι στιγμής παραμένουν σε επίπεδο φημολογιών, καθώς η Mercedes κρατάει κρυφά τα χαρτιά της για την EQE.

Όπως προαναφέραμε η νέα Mercedes EQE αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της στο παγκόσμιο κοινό τον Σεπτέμβριο κατά τη διάρκεια της Έκθεσης IAA στο Μόναχο, που για το 2021 θα αντικαταστήσει το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.  

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

peugeot
NISSAN