Βλέπετε το τρέχον μοντέλο.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Βλέπετε το τρέχον μοντέλο.

H Mercedes ετοιμάζει την ανανεωμένη GLA

2.705 Επισκέψεις στο άρθρο (10/6/2022)

Η Mercedes GLA θα ανανεωθεί στο προσεχές μέλλον και δοκιμαστικά πρωτότυπα έχουν ήδη εμφανιστεί στους δημόσιους δρόμος για τις απαραίτητες δοκιμές.

Δοκιμάζεται η ανανεωμένη GLA

Η GLA είναι ένα από τα μοντέλα της Mercedes που θα ανανεωθούν προκειμένου να συνεχίσουν με ακόμα περισσότερα όπλα την πορεία τους στις αγορές. Η γερμανική μάρκα προετοιμάζει το μοντέλο και έτσι δοκιμαστικά πρωτότυπα στο πλαίσιο των δοκιμών εμφανίστηκαν κοντά στο εργοστάσιο της εταιρείας στη Στουτγκάρδη της Γερμανίας, δίνοντας τη δυνατότητα να υπάρξουν κάποια συμπεράσματα αναφορικά με τις αλλαγές που θα ισχύσουν.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Φρεσκαρισμένη εμφάνιση μπρος και πίσω

Σε σύγκριση με την τρέχουσα GLA, η ανανεωμένη έκδοση θα έχει νέους προβολείς με πιο στρογγυλό και ταυτόχρονα λιγότερο περίπλοκο σχήμα. Η γρίλια αναμένεται να διαθέτει πιο ευδιάκριτο τραπεζοειδές περίγραμμα με το τμήμα στο επάνω μέρος να είναι πιο κοντό από αυτό που βρίσκεται στο κάτω μέρος. Αντίθετα, το υπάρχον σχέδιο είναι περισσότερο οβάλ. Ανασχεδιασμένος θα είναι και ο προφυλακτήρας στο εμπρόσθιο μέρος. Πίσω, τα φώτα θα έχουν το ίδιο σχήμα, αλλά τα γραφικά τους θα είναι διαφορετικά.

Καμία πληροφορία για εσωτερικό και κινητήρες

Για το εσωτερικό, όπως και για τα συστήματα κίνησης δεν υπάρχουν πληροφορίες, όμως στην καμπίνα δεν αποκλείεται οι Γερμανοί μηχανικοί να καταστήσουν πιο ικανό το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
test center