Η Mercedes ξαναέδειξε την Vision EQXX

3.928 Επισκέψεις στο άρθρο (22/7/2021)

Μία νέα εικόνα teaser του πρωτότυπου Vision EQXX αποκάλυψε η Mercedes, το οποίο είναι πολύ πιθανό να αποκαλυφθεί σύντομα.

Το περασμένο φθινόπωρο, η Mercedes κυκλοφόρησε τις πρώτες λεπτομέρειες για το νέο της πρωτότυπο με την ονομασία Vision EQXX και πλέον μετά από πολύ καιρό η γερμανική μάρκα προχώρησε στην επόμενη κίνηση δημοσιεύοντας μία νέα εικόνα σκοτεινή teaser που αφήνει να φανεί το καμπυλωτό αμάξωμα του μοντέλου.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Η Mercedes δεν είπε πολλά για το αυτοκίνητο, αλλά διαθέτει μια επιθετική μπροστινή μάσκα, λεπτούς προβολείς και μίας λεπτή φωτιζόμενη LED λωρίδα. Δύο αεραγωγοί είναι ενσωματωμένοι στο καπό, ενώ φαίνεται πως η απόσταση που χωρίζει το αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο από το έδαφος είναι πολύ μικρή.
 
Οι άνθρωποι της μάρκας δεν έχουν δώσει στη δημοσιότητα πολλές πληροφορίες, στο παρελθόν ωστόσο ανέφεραν ότι το πρωτότυπο Vision EQXX θα διαθέτει πολύ μεγάλη αυτονομία κίνησης, έχοντας τη δυνατότητα να κάνει το ταξίδι Πεκίνο- Σαγκάη, ήτοι περίπου 1.207 χιλιόμετρα με μία μόνο φόρτιση! Η Vision EQXX αναπτύσσεται από μια ομάδα που εδρεύει στη Στουτγκάρδη και λαμβάνει υποστήριξη από τον όμιλο AMG High Performance Powertrain στο Ηνωμένο Βασίλειο που έχει εμπειρία μηχανοκίνητου αθλητισμού με ηλεκτρικούς κινητήρες.
 
Δεν υπάρχει κάποια αναφορά για το πότε πρόκειται να παρουσιαστεί η Vision EQXX, αλλά αυτό δεν αποκλείεται να συμβεί σύντομα. Ίδωμεν.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
moto