Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι ουσιαστικά μία crossover εκδοχή της MiTo.

Η MiTo έγινε crossover και τη λένε Stella

Η MiTo έγινε crossover και τη λένε Stella (+video)

17.620 Επισκέψεις στο άρθρο (21/3/2019)

Ένα σχέδιο έρχεται για να επαναφέρει στο προσκήνιο τις φήμες που θέλουν την Alfa Romeo να μετατρέπει τη MiTo σε crossover, αποτελώντας το μοντέλο που θα καθίσει στη βάση της γκάμας της.

Η Alfa Romeo έκανε θραύση στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης νωρίτερα αυτό το μήνα, αποκαλύπτοντας το πρωτότυπο της Tonale, ως μια προεπισκόπηση ενός μελλοντικού ηλεκτροκίνητου crossover που θα τοποθετηθεί στη γκάμα της εταιρείας κάτω από τη Stelvio.
 
Παράλληλα στο πλαίσιο της Έκθεσης η επικεφαλής του ευρωπαϊκού τμήματος της Alfa, Roberta Zerbi υπαινίχθηκε επίσης ότι η μάρκα θα μπορούσε παράλληλα με την  Tonale να παρουσιάσει και ένα ακόμα μικρότερο crossover. Μάλιστα στις δηλώσεις της το σύνδεσε άμεσα με την MiTo, υπογραμμίζοντας πως θα πρόκειται για το μοντέλο που θα τοποθετηθεί στη βάση της γκάμας των αυτοκινήτων.
 
Όλα αυτά τα λόγια φαίνεται πως ενεργοποίησαν τον ανεξάρτητο σχεδιαστή Jesse Diephuis, ο οποίος παρουσίασε τη δουλειά του, που αφορά το μικρό CUV της ιταλικής εταιρείας, δίνοντάς του το όνομα Stella. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι ουσιαστικά μία crossover εκδοχή της MiTo, που σύμφωνα με τις δηλώσεις της Zerbi θα ήταν ένα πολύ χρήσιμο όχημα για τις γυναίκες, που θέλουν να μεταφέρουν τα παιδιά τους, κυρίως λόγω των πέντε θυρών.

Ο καλλιτέχνης έχει αντλήσει πολλά σχεδιαστικά στοιχεία από την τρέχουσα MiTo, ενώ εντύπωση προκαλούν οι κρυφές χειρολαβές των θυρών, αλλά και τα εμπρόσθια φωτιστικά σώματα που φέρνουν λίγο σε Porsche.  

Εάν η Alfa Romeo θα κατασκευάσει ένα crossover κάτω από την Tonale, θα το ανακαλύψουμε τα επόμενα χρόνια, ωστόσο αν πράγματι το κάνει δεν αποκλείεται να μοιάζει με το σχέδιο που βλέπουμε.

Σχολιάστε
Διαβάστε περισσότερα για το ALFA ROMEO MITO