H γεννημένη στο Τρινιντάντ και Τομπάγκο και μεγαλωμένη στη Νέα Υόρκη, 35χρονη καλλιτέχνης, κάνει ένα σύντομο πέρασμα από το νέο διαφημιστικό σποτ της Mercedes.

Ο κύριος λόγος για τον οποίο όμως η Nicki Minaj κάνει την εμφάνισή της, είναι για να γνωστοποιήσει την συνεργασία της γερμανικής μάρκας με την TIDAL.

Η Nicki Minaj στη νέα A-Class (+vid)

2.845 Επισκέψεις στο άρθρο (30/3/2018)

Μπορεί η νέα Mercedes A-Class να μην προσφερθεί στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, ωστόσο αυτό δεν σταμάτησε τη γερμανική εταιρεία να συνεργαστεί με την Αμερικανή ράπερ Nicki Minaj, σε μια ακόμα καμπάνια για την προώθηση του νέου της hatchback.

Συγκεκριμένα, η γεννημένη στο Τρινιντάντ και Τομπάγκο και μεγαλωμένη στη Νέα Υόρκη, 35χρονη καλλιτέχνης, κάνει ένα σύντομο πέρασμα από το νέο διαφημιστικό σποτ της Mercedes, παίρνοντας θέση στο κάθισμα του συνοδηγού της νέας A-Class.
 
Ο κύριος λόγος για τον οποίο όμως η Nicki Minaj κάνει την εμφάνισή της, είναι για να γνωστοποιήσει την συνεργασία της γερμανικής μάρκας με την Tidal, η οποία πρόκειται για πλατφόρμα ψυχαγωγίας που επιτρέπει στους πελάτες να προβάλλουν περισσότερα από 52 εκατομμύρια τραγούδια και παρέχει πρόσβαση σε εκατοντάδες playlist και 213.000 βίντεο.
Η πλατφόρμα αυτή είναι διαθέσιμη σε περισσότερες από 52 χώρες και ανήκει σε μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας μεταξύ των οποίων βρίσκονται τα ονόματα των Nicki Minaj, Beyonce,  Madonna,  Jay-Z,  Rihanna,  Kanye West,  Daft Punk, Jack White,  Arcade Fire,  Alicia Keys,  Chris Martin,  Usher,  Calvin Harris και  Jason Aldean.
 
Η φίρμα αναφέρει πως η συγκεκριμένη υπηρεσία θα είναι σύντομα διαθέσιμη στη νέα Mercedes A-Class, οι τιμές τις οποίες για την ευρωπαϊκή αγορά ξεκινούν από 30,231.95 ευρώ που αφορά την έκδοση Α 200, με τον κινητήρα των 1.332 κ.εκ, ο όποιος συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο έξι ταχυτήτων και προσφέρει 163 ίππους.
 
Δείτε το διαφημιστικό κλιπ
 

ELASTIKA 2024
moto