Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

H Nissan συμμετέχει στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood με το αμιγώς ηλεκτροκίνητο πρωτότυπο Blade Glider.

Το GTR Nismo.

Η Nissan συμμετέχει στο Goodwood

2.703 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 30/6/2017

Αυτό το Σαββατοκύριακο, η Nissan συμμετέχει στο φημισμένο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood με το πρωτοποριακό, αμιγώς ηλεκτροκίνητο πρωτότυπο BladeGlider, όπως και με τα τελευταίας γενιάς σπορ μοντέλα της, τα GT-R NISMO και MY17 GT-R.

 
Το Blade Glider είναι το πρωτότυπο που προβάλλει με τον καλύτερο τρόπο την τεχνολογία μηδενικών εκπομπών ρύπων, αλλά και τον καινοτόμο σχεδιασμό των αυτοκινήτων της Nissan. Προσφέροντας μια ματιά στο μέλλον των σπορ αυτοκινήτων, αυτό το εντυπωσιακό όχημα θα βρεθεί στο Hillwood του Goodwood κατά τις τρεις πρώτες ημέρες της εκδήλωσης.
 
Την τελευταία ημέρα του Φεστιβάλ, το Blade Glider θα κυκλοφορήσει στην πίστα του Goodwood,  προσφέροντας τη δυνατότητα  σε επιλεγμένους εκπροσώπους του Τύπου να απολαύσουν μια διαδρομή μαζί του.
 
Το πρωτότυπο Nissan BladeGlider  που έχει μέγιστη ταχύτητα τα 190 χλμ/ώρα και φτάνει τα 100 χλμ/ώρα σε λιγότερο από πέντε δευτερόλεπτα, είναι ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο όχημα και αποτελεί μέρος του οράματος της Nissan.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από το BladeGlider, τόσο το GT-R NISMO, όσο και το MY17 GT-R θα βρίσκονται εκεί, με το τελευταίο να συμμετέχει την Κυριακή στη διαδρομή μέχρι το Hill.
 

Tags: NISSAN GT-R