Tο συγκεκριμένο αυτοκίνητο φέρει έναν τούρμπο κινητήρα 3.3 λίτρων, ο οποίος προσφέρει 300 ίππους.

Το συγκεκριμένο μοντέλο φέρει στα πίσω φτερά αεραγωγούς.

Στο εσωτερικό του θα βρει κανείς μια λευκή δερμάτινη ταπετσαρία.

Η Porsche 911 των Judas Priest (+vid)

2.184 Επισκέψεις στο άρθρο (29/9/2017)

Μία Porsche 911, η οποία κουβαλά στις «πλάτες» της ιστορία 32 ετών, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί την έμπνευση για ένα από το πιο γνωστά τραγούδια του Heavy Metal συγκροτήματος Judas Priest, θα βρεθεί κάτω από το σφυρί οίκου δημοπρασιών.

Το τραγούδι «Turbo Lover» των Judas Priest το οποίο κυκλοφόρησε το 1986 με τον δίσκο του συγκροτήματος «Turbo», γράφτηκε μετά την απόκτηση της Porsche 911 Turbo SE του 1985 από τον κιθαρίστα του συγκροτήματος Glenn Tipton.
 
Μάλιστα ενώ το πασίγνωστο συγκρότημα βρισκόταν σε περιοδεία το μακρινό 1985, ο Tipton σταμάτησε στην πόλη της Στουτγκάρδης προκειμένου να παραλάβει τη δεξιοτίμονη Porsche, την οποία είχε παραγγείλει σε λευκό χρώμα (Chiffon White).
 
Το συγκεκριμένο μοντέλο φέρει στα πίσω φτερά αεραγωγούς, ενώ στο εσωτερικό του θα βρει κανείς μια λευκή δερμάτινη ταπετσαρία, η οποία έρχεται σε απόλυτη αρμονία με το εξωτερικό χρώμα.
 
Όλα αυτά τα χρόνια που ο κιθαρίστας είχε στην κατοχή του στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο, πραγματοποίησε μόλις 22.740 χιλιόμετρα, όντας σε εξαιρετική κατάσταση μετά από 32 χρόνια από την κατασκευή του.
 

Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο αυτοκίνητο φέρει έναν τούρμπο κινητήρα 3.3 λίτρων, ο οποίος προσφέρει 300 ίππους, με τους εκτιμητές να πιστεύουν πως η τιμή που μπορεί να δημοπρατηθεί να φτάσει μέχρι και τις 220.000 λίρες (250.000 ευρώ περίπου).
 
Για το τέλος και επειδή στην χώρα μας οι λάτρεις των Judas Priest είναι πολλοί παραθέτουμε το τραγούδι «Turbo Lover»που οφείλει την ύπαρξη του στην συγκεκριμένη Porsche, απολαύστε το.
 

FORD E-TRANSIT
OPEL