Η έκδοση θα γίνει διαθέσιμη μόνο στις ΗΠΑ.

H Porsche Panamera «10 Year Edition»

3.736 Επισκέψεις στο άρθρο (2/10/2019)

H Porsche γιορτάζει τα 10 χρόνια παρουσίας της Panamera με μια ειδική έκδοση που περιλαμβάνει πλούσιο εξοπλισμό.


Mια ειδική έκδοση για να γιορτάσει τα 10 χρόνια εμπορικής πορείας της Panamera δημιούργησε η Porsche κάτω από την ονομασία «10 year Edition».

Η έκδοση θα γίνει διαθέσιμη μόνο στις Panamera, Panamera 4 και Panamera 4 Ε-Ηybrid και περιλαμβάνει στον στάνταρ εξοπλισμό μαύρο εξωτερικό χρώμα, 21 ιντσών Sport Design ζάντες σε White Gold Metallic φινίρισμα , εμβλήματα «Panamera 10» στις θύρες, πλήθος συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης και ασφαλείας όπως Park Assist, LED Matrix φώτα, σύστημα διατήρησης λωρίδας, σύστημα υποβοήθησης αλλαγής λωρίδας, σύστημα ήχου Bose Surround, τα συστήματα Porsche Active Suspension Management και Power Steering Plus για την παραμετροποίηση της ανάρτησης και του συστήματος διέυθυνσηςκαι πολλά άλλα. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως στην έκδοση Panamera 4 E-Hybrid 10 Year Edition, οι ιδιοκτήτες θα μπορούν να έχουν στον στάνταρ εξοπλισμό τον φορτιστή των 7,2 kW και όχι τον μικρότερο των 3,6 kW που προσφέρεται στον βασικό εξοπλισμό στις άλλες εκδόσεις του μοντέλου.
 
Η «10 Year Edition» στην Panamera και την Panamera 4 προσφέρεται με τον υπερτροφοδοτούμενο V6 κινητήρα των 3,0 λίτρων απόδοσης 330 ίππων με τιμή 103.300 δολάρια και 107.500 δολάρια αντίστοιχα. Η πιο ισχυρή Panamera 4 E-Hybrid στην επετειακή έκδοση προσφέρεται με τον twin-turbo V6 των 2,9 λίτρων και ένα ηλεκτρικό μοτέρ συνολικής απόδοσης 462 ίππων.

Η έκδοση θα γίνει διαθέσιμη μόνο στις ΗΠΑ με το εμπορικό λανσάρισμα να ξεκινά το πρώτο τρίμηνο του 2020.
 

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto