H Purosangue εντοπίστηκε έξω από τα κεντρικά της Ferrari

H Purosangue εντοπίστηκε έξω από τα κεντρικά της Ferrari

1.929 Επισκέψεις στο άρθρο (18/11/2021)

Η Ferrari συνεχίζει να δοκιμάζει την πολυαναμενόμενη Purosangue και ένα βαριά καμουφλαρισμένο πρωτότυπο κατασκοπεύτηκε πρόσφατα στο Μαρανέλο και καταγράφηκε σε βίντεο.

Η Ferrari ετοιμάζεται να λανσάρει για πρώτη φορά ένα SUV, το οποίο έχει γίνει γνωστό πως θα ονομάζεται Purosangue. Το μοντέλο παραμένει ακόμα σε στάδιο δοκιμών και πρόσφατα βαριά καμουφλαρισμένα πρωτότυπα εθεάθησαν έξω από τα κεντρικά της ιταλικής μάρκας στην έδρα, στο Μαρανέλο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 

Συνεχίζει τις δοκιμές 

Μάλιστα στα περισσότερα πρωτότυπα της Purosangue η Ferrari έχει προσαρμόσει το αμάξωμα της Maserati Levante. Ωστόσο το χαμηλό αμάξωμα παραπέμπει στην σπορ και αγωνιστική κατεύθυνση της Ferrari. Στα βίντεο μπορούμε να παρατηρήσουμε ένα τεράστιο άνοιγα στο μπροστινό μέρος για την εισαγωγή αέρα. Αυτό που μας παραξένεψε όμως είναι ένα μικρό άνοιγμα-αεραγωγός πίσω από τον μπροστινό τροχό, που υπάρχει μόνο από την πλευρά του οδηγού.
 

Ίσως και με V12 μοτέρ

Η ισχύς της Purosangue, σύμφωνα με την φημολογία αναμένεται να πηγάζει από έναν V8 twinturbo κινητήρα που πιθανότατα θα συνδυάζεται με κάποιο υβριδικό σύστημα, ενώ ίσως στην κορυφαία έκδοση να φέρει τον V12 κινητήρα, καθώς οι Ιταλοί έχουν δεσμευτεί να διατηρήσουν στη γκάμα τους το εν λόγω μοτέρ όσο το δυνατόν περισσότερο. Άλλωστε η συγκεκριμένη προσθιο-κεντρομήχανη πλατφόρμα, που είδαμε και στη Roma, μπορεί να προσφέρει αυτή τη δυνατότητα, τοποθετώντας τον κινητήρα ακριβώς πίσω από τον μπροστινό άξονα, με το κιβώτιο ταχυτήτων να βρίσκεται στο πίσω μέρος, επιτρέποντας 50/50 κατανομή βάρους.
 

Από το 2023 στην μάχη των «super-SUV»

Το ντεμπούτο της στις αγορές το αναμένουμε μετά το 2023, ενώ ίσως την δούμε ολοκληρωμένη κάποια στιγμή μέσα στο επόμενο χρόνο. Ο στόχος της Ιταλικής φίρμας είναι ξεκάθαρος και πρέπει να χτυπήσει τον ανταγωνισμό, αφού τα τελευταία χρόνια είναι αρκετά μεγάλος με σοβαρούς αντιπάλους όπως η Lamborghini Urus και η Bentley Bentayga.

Το πρώτο SUV της ιταλικής μάρκας.
-H Purosangue συνεχίζει τις δοκιμές στο «σπίτι» της.
-Ίσως και με V12 μοτέρ.
-Ντεμπούτο πιθανότατα το 2022.
Λάθος ή σωστή η κίνηση της Ferrari να στραφεί και εκείνη στην κατηγορία των crossover/SUV; Μήπως αλλοιώνει το DNA της;
 
 
    

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

FORD E-TRANSIT
OPEL