• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Τη δυνατότητα στους πελάτες της να μη διακόπτουν τα ταξίδια τους για να αγοράζουν καφέ δίνει η SEAT, καθώς εξοπλίζει τα μοντέλα της με μία καφετέρια!!!

Η SEAT στο Ηνωμένο Βασίλειο προσφέρει τη συσκευή παρασκευής καφέ Handpresso, η οποία ταιριάζει απόλυτα στις δύο θήκες ποτηριών.

Η SEAT βάζει στα αυτοκίνητα καφετέρια

2.097 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 1/4/2019

Τη δυνατότητα στους πελάτες της να μη διακόπτουν τα ταξίδια τους για να αγοράζουν καφέ δίνει η SEAT, καθώς εξοπλίζει τα μοντέλα της με μία καφετέρια!!!

SEAT: Μοντέλα φυσικού αερίου που καίνε 3,5€/100 χλμ.

Μία έρευνα που έγινε στο Ηνωμένο Βασίλειο αναφέρει πως δύο στους πέντε Βρετανούς αναφέρουν πως πίνουν καφέ ενώ οδηγούν, όπως φαίνεται η έρευνα αυτή έφτασε και στα αυτιά των ανθρώπων της SEAT οι οποίοι πήραν την απόφαση να εξοπλίσουν τα αυτοκίνητά τους με καφετέρια.
 
Η SEAT στο Ηνωμένο Βασίλειο προσφέρει τη συσκευή παρασκευής καφέ Handpresso, η οποία  ταιριάζει απόλυτα στις δύο θήκες ποτηριών μεταξύ των εμπρός καθισμάτων σε όλα τα μοντέλα της. Η συσκευή τροφοδοτείται από την πρίζα ισχύος 12v του αυτοκινήτου και προσφέρει 50 ml ζεστού, φρέσκου εσπρέσο σε λιγότερο από 3 λεπτά. Για αυτούς που αναρωτιούνται το πρόσθετο κόστος που η μάρκα χρεώνει τη καφετέρια αυτό ανέρχεται στις 185 λίρες (περίπου 215,80 ευρώ).
 
Σε άλλα ενδιαφέροντα νέα, η ισπανική εταιρεία λέει ότι η συσκευή θα μπορούσε να εξοικονομήσει ετησίως πάνω από 1.800 λίρες (2.100 ευρώ περίπου) που ξοδεύονται για την αγορά καφέ, ενώ οι οδηγοί θα γλιτώσουν και χρόνο, διότι δεν θα πρέπει να περιμένουν στην ουρά ενός μαγαζιού για να αποκτήσουν το αγαπημένο τους ρόφημα.
 
Η μηχανή Handpresso της SEAT διατίθεται στις αντιπροσωπείες της μάρκας στο Ηνωμένο Βασίλειο και συνοδεύεται από εγγύηση 12 μηνών, αλλά και 15 κάψουλες καφέ.

Tags: SEAT