​​Τα επόμενα χρόνια, η Skoda Auto θα συνεχίσει την αναπτυξιακή της στρατηγική η οποία θα έχει σαν βασικό άξονα επικοινωνίας τη νέα καμπάνια των SUV η οποία ξεκίνησε πέρυσι.

Η Skoda σπάει το φράγμα των 20 εκατ.

2.102 Επισκέψεις στο άρθρο (9/10/2017)

Στο εργοστάσιο της Skoda, το 20ό εκατομμυριοστό αυτοκίνητο της εταιρείας κύλισε από τη γραμμή παραγωγής. Το αυτοκίνητο ορόσημο είναι ένα Karoq το οποίο υπογραμμίζει την επιτυχημένη στρατηγική ανάπτυξης της μάρκας.

Η Skoda Auto είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές αυτοκινήτων στον κόσμο. Ήδη από το 1905 η εταιρεία ξεκίνησε την παραγωγή αυτοκινήτων στο Mlada Boleslav με το Voiturette A το οποίο δημιουργήθηκε και εξελίχθηκε από τους  ιδρυτές της εταιρείας Laurin και Klement. Από τότε, η Skoda Auto παρήγαγε 20 εκατομμύρια οχήματα στα  εργοστάσιά της σε όλο τον κόσμο.

«Η παραγωγή 20 εκατομμυρίων αυτοκινήτων αποτελεί τεράστιο ορόσημο στην ιστορία της εταιρείας μας», δηλώνει ο Διευθύνων σύμβουλος της Skoda Auto Bernhard Maier.

Με τη στρατηγική του 2025, η Skoda Auto είναι πολύ καλά προετοιμασμένη για όλες τις προκλήσεις ενώ πιέζει δυναμικά εφαρμόζοντας την ηλεκτροκίνηση στη γκάμα των μοντέλων της προσφέροντας πέντε αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα σε διάφορες κατηγορίες έως το 2025. Με το Skoda Vision E, ο κατασκευαστής παρουσίασε το όραμά του για ηλεκτρική και αυτόνομη οδήγηση στην Έκθεση της Φρανκφούρτης.
 
Επιτυχημένη μάρκα υψηλού  όγκου πωλήσεων

Η εξέλιξη της Skoda Auto ήταν χαρακτηριστική, ιδιαίτερα από τότε που έγινε μέλος του Ομίλου Volkswagen πριν από 26 χρόνια. Έκτοτε, η εταιρεία είχε μια ραγδαία αύξηση και κατάφερε και πάλι να γίνει μια διεθνώς επιτυχημένη μάρκα υψηλού όγκου πωλήσεων, η οποία διαθέτει σήμερα επτά μοντέλα  και περισσότερες από 40 παραλλαγές τους.

​​Τα επόμενα χρόνια, η Skoda Auto θα συνεχίσει την αναπτυξιακή της στρατηγική η οποία θα έχει σαν βασικό άξονα επικοινωνίας τη νέα καμπάνια των SUV η οποία ξεκίνησε πέρυσι. Το τελευταίο επίτευγμα είναι το νέο Skoda Karoq το οποίο θα θέσει νέα σημεία αναφοράς στην κατηγορία των SUV η οποία αναπτύσσεται δυναμικά.

NEO PROACE
skoda