H Supra εφοδιασμένη με την εξάτμισης Akrapovic.

Η Supra με εξάτμιση Akrapovic! (+vid)

5.126 Επισκέψεις στο άρθρο (19/7/2019)

Yπάρχει petrolhead που δεν ενδιαφέρεται να ακούσει τον ήχο της εξάτμισης που ετοίμασε η Akrapovic για τη νέα Supra;

Ασχετα αν η πέμπτης γενιάς Supra ικανοποίησε ή όχι με την επανεμφάνισή της στην αγορά τους φίλους της αυτοκίνησης, το μόνο σίγουρο είναι ότι οι βελτιωτικοί οίκοι έχουν ήδη αρχίσει να την «περιποιούνται».

Αυτή την φορά ήταν η σειρά της πασίγνωστής εταιρείας Akrapovic να προσφέρει το δικό της σύστημα εξάτμισης για το ιαπωνικό sportscar. Αυτό έρχεται με τρία διαφορετικά modes, ανάλογα με το πόσο δυνατά θέλει ο ιδιοκτήτης να ακούγεται ο ήχος του 3λιτρου twin-scroll turbo μοτέρ. Παράλληλα, το εσωτερικό του είναι βαμμένο μπλε, το ίδιο χρώμα που έχει το τιτάνιο σε υψηλές θερμοκρασίες.

H Akrapovic υπόσχεται πως η νέα εξάτμισης είναι πολύ πιο ελαφριά και προσφέρει επιπλέον 10 άλογα και 10 Νm ροπής ακόμη και πριν τον επαναπρογραμματισμό του εγκεφάλου. Υπενθυμίζουμε πως η νέα Supra, εργοστασιακά, έχει κάτω από καπό έναν 6κύλινδρο σε σειρά υπερτροφοδοτούμενο 3λιτρο κινητήρα απόδοσης 340 ίππων και 500 Nm ροπής. Χάρη στο 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο (με δύο modes Νοrmal και Sport) έχει την δυνατότητα να κάνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 4,3 δευτερόλεπτα (με Launch Control) και να φτάνει μέγιστη τελική ταχύτητα τα 250 χλμ./ώρα.

Η τιμή της φτάνει τα 2.700 ευρώ.

ELASTIKA 2024
moto