Το σύστημα θα χρησιμοποιήσει έναν συνδυασμό από αυτόνομα συστήματα που υπάρχουν ήδη στην αγορά, μαζί με χάρτες ώστε να προσφέρουν λεπτομερή παρουσίαση της τοποθεσίας στον οδηγό.

Η Τοyota υιοθετεί ένα σύστημα εικονικής πραγματικότητας.

H Toyota σε κάνει «βασιλιά»

2.211 Επισκέψεις στο άρθρο (4/10/2017)

Ποιός είπε ότι δεν μπορείς να έχει τον έλεγχο των πλήρως αυτόνομων συστημάτων στο αυτοκίνητο; H Toyota στην νέα της πατέντα δεν σε αφήνει «στην τύχη».

Μια νέα πατέντα της Τοyota ήρθε στο φως της δημοσιότητας με την ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία να στοχεύει τώρα να δώσει λύση μια για πάντα σε ένα από τα προβλήματα του ταλανίζουν τους οδηγούς σχετικά με τα συστήματα αυτόνομης οδήγησης με τα οποία εξοπλίζονται ολοένα και περισσότερα αυτοκίνητα. Οι περισσότεροι οδηγοί σύμφωνα με έρευνες νιώθουν ανασφάλεια μέσα σε ένα πλήρως αυτόνομο αυτοκίνητο γιατί δεν μπορούν να έχουν τον έλεγχό του.

Αυτό έρχεται να αλλάξει η Τοyota υιοθετώντας ένα σύστημα εικονικής πραγματικότητας που θα επιτρέπει στον οδηγό μέσα από μια οθόνη στην κονσόλα ή μέσω Head Up Display να μαθαίνει την διαδρομή που πρόκειται να ακολουθήσει το αυτοκίνητο του, ποια στιγμή θα στρίψει και αν δεν είναι ευχαριστημένος να αλλάξει γρήγορα και εύκολα την πορεία του μέσω αυτού του συστήματος.
  .
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το σύστημα θα χρησιμοποιήσει έναν συνδυασμό από αυτόνομα συστήματα που υπάρχουν ήδη στην αγορά, μαζί με χάρτες ώστε να προσφέρουν λεπτομερή παρουσίαση της τοποθεσίας στον οδηγό. Αυτό θα τον βοηθήσει να κάνει την σωστή επιλογή διαδρομής για το αυτοκίνητο του και να μην επιλέξει την είσοδο σε κάποιο αδιέξοδο ή σε μονόδρομο αντίθετης κατεύθυνσης.

Θα δούμε άραγε την νέα αυτή καινοτομία της Τοyota να γίνεται πράξη και πότε;

MERCEDES NEW RANGE
OPEL