Η Urus σε κάμπριο έκδοση.

Η Urus όπως δεν μπορείς να την φανταστείς

1.884 Επισκέψεις στο άρθρο (14/12/2017)

Φρενίτιδα φαίνεται πως έχει προκαλέσει η επίσημη αποκάλυψη της Lamborghini Urus, καθώς μέρα με τη μέρα, όλα και περισσότερα πρόσωπα του ιταλικού SUV έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές φαίνεται πως έχουν αντλήσει πολύ μεγάλη έμπνευση από το νέο μοντέλο, δείχνοντας τις δικές τους απόψεις για το πώς αλλιώς θα μπορούσε να εμφανιζόταν το ισχυρό μοντέλο.
 
Ένας από αυτούς τους σχεδιαστές είναι ο Aksyonov Nikita, ο οποίος παρουσίασε μια σειρά από νέα σχέδια δείχνοντας το ιταλικό SUV σε διάφορα στυλ αμαξώματος, μεταξύ των οποίων και μια κάμπριο έκδοση, ενώ δεν δίστασε να μετατρέψει την Urus και σε περιπολικό.
Από κει και πέρα ο καλλιτέχνης έχει εργαστεί και πάνω στο κανονικό μοντέλο, στο οποίο έχει προσφέρει πολλούς διαφορετικούς χρωματισμούς, με έναν από αυτούς να είναι πολύχρωμος.

Τέλος να θυμίσουμε πως η Urus διαθέτει ένα 4λιτρο twin-turbo V8 σύνολο, που αποδίδει 650 ίππους και 850 Nm ροπής. Το μοτέρ συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων και ένα εξελιγμένο σύστημα 4κίνησης, που διαθέτει «active torque vectoring» και τετραδιεύθυνση. 

test center
test center