• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

H ΒRABUS παρουσίασε στην έκθεση της Γενεύης τη δική της εκδοχή στη Mercedes-Benz V-Class, μεταμορφώνοντάς την σε μία πολυτελή λιμουζίνα.

Ο χώρος του σοφέρ διαχωρίζεται από αυτόν των επιβατών, όπου υπάρχουν δύο πολυθρόνες πλήρως ρυθμιζόμενες και κλιματιζόμενες, οι οποίες έχουν επενδυθεί με άριστης ποιότητας δέρματα.

Το παρόν δίνει και μία οθόνη 40 ιντσών, αλλά και το πλήρες Brabus Media Center, με σύστημα συνδεσιμότητας λογικής cloud αλλά και LTE, οθόνη ελέγχου αφής, Apple TV και Sony PlayStation 4 Pro.

Το εκθεσιακό όχημα φοράει σφυρήλατους τροχούς 19 ιντσών και χαμηλωμένη ανάρτηση. Οπτικά ξεχωρίζει μέσω του αεροδυναμικού πακέτου, ενώ διαθέτει τζάμια Magic Glass που σκουραίνουν αυτόματα.

H V-Class της BRABUS

3.178 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 16/3/2017

Οι ειδικοί της BRABUS πιάνουν στα χέρια τους τη Mercedes-Benz V-Class και από πολυτελές mini-bus, τη μεταμόρφωσαν σε μια ευρύχωρη λιμουζίνα.

 
H ΒRABUS παρουσίασε στην έκθεση της Γενεύης τη δική της εκδοχή στη Mercedes-Benz V-Class. Όπως είχαν κάνει και στο παρελθόν με το Sprinter, οι βελτιωτές μεταμόρφωσαν το αυτοκίνητο σε πολυτελή λιμουζίνα.
 
Ο χώρος του σοφέρ διαχωρίζεται από αυτόν των επιβατών, όπου υπάρχουν δύο πολυθρόνες πλήρως ρυθμιζόμενες και κλιματιζόμενες, οι οποίες έχουν επενδυθεί με άριστης ποιότητας δέρματα. Το παρόν δίνει και μία οθόνη 40 ιντσών, αλλά και το πλήρες Brabus Media Center, με σύστημα συνδεσιμότητας λογικής cloud αλλά και LTE, οθόνη ελέγχου αφής, Apple TV και Sony PlayStation 4 Pro. Υπάρχει ακόμα και χρηματοκιβώτιο, μικρό ψυγείο και ποτηροθήκες που θερμαίνουν / ψύχουν.
   
Το εκθεσιακό όχημα φοράει σφυρήλατους τροχούς 19 ιντσών και χαμηλωμένη ανάρτηση. Οπτικά ξεχωρίζει μέσω του αεροδυναμικού πακέτου, ενώ διαθέτει τζάμια Magic Glass που σκουραίνουν αυτόματα. Τεχνικά τώρα, η ισχύς έχει ανέβει κατά 44 ίππους φτάνοντας στους 232, ενώ η ροπή αυξήθηκε κατά 70 Nm και πλέον βρίσκεται στα 510. Έτσι, το 0-100 γίνεται σε 8,8 δλ., ενώ η τελική ταχύτητα βρίσκεται στα 210 χλμ./ώρα.