3 φωτογραφίες »

Η teaser εικόνα.

Η VW έδειξε το νέο «χωρίς ταυτότητα» SUV της

2.002 Επισκέψεις στο άρθρο (27/11/2020)

Ένα από τα επερχόμενα SUV μοντέλα του Ομίλου Volkswagen έκανε την εμφάνισή του σε μία εικόνα teaser χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει την ταυτότητά του. Ποιο μοντέλο να είναι άραγε.

Μία εικόνα η οποία εμφανίζει με πλήρες καμουφλάζ ένα από τα επερχόμενα SUV μοντέλα του Ομίλου Volkswagen έκανε την εμφάνισή της σε ένα δελτίο Τύπου της SEAT, αναφορικά με μία επένδυση της τελευταίας ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ σε ένα δοκιμαστικό κέντρο. Το μοντέλο φωτογραφήθηκε στο εργοστάσιο της SEAT στο Martorell, ωστόσο όπως φαίνεται δεν αποτελεί προϊόν δικό της, αλλά της μάρκας Volkswagen, κάτι στο οποίο συνηγορούν μεταξύ άλλων και οι γερμανικές πινακίδες, αλλά πολύ περισσότερο οι φήμες που έχουν υπάρξει, τις οποίες θα δούμε παρακάτω.
 
Σύμφωνα λοιπόν με τις φήμες που υπάρχουν εδώ και αρκετά χρόνια, στα πλάνα της γερμανικής μάρκας είναι η κατασκευή ενός μοντέλου Variosport, ο σχεδιασμός του οποίου ωστόσο θα ήταν μία μίξη ενός SUV και ενός βαν. Μάλιστα για το ίδιο μοντέλο είχε ειπωθεί πως θα δημιουργηθεί προκειμένου να καλύψει το κενό που άφησαν τα Golf Sportsvan και Touran. Αξίζει να σημειωθεί πως σε όλο αυτό το διάστημα, περίπου δύο χρόνια πίσω είχαμε δει και ένα δοκιμαστικό μουλάρι, που φαινόταν να είναι το εν λόγω μοντέλο. Δεν αποκλείεται λοιπόν να μιλάμε για αυτό το μοντέλο, ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να ειπωθεί με απόλυτη βεβαιότητα αυτή τη στιγμή.
 
Τέλος υπάρχουν και οι αναφορές που υποστηρίζουν πως δεν αποκλείεται να μιλάμε για την ευρωπαϊκή εκδοχή του Talagon. Το Talagon πρόκειται για ένα νέο SUV που προορίζεται για την Κίνα και θα είναι βασισμένο στο SMV concept. Το σουλούπι του καμουφλαρισμένου μοντέλου με το πρωτότυπο είναι αρκετά ταιριαστό, ωστόσο από τη στιγμή που ακόμα δεν έχει παρουσιαστεί στην κίνα φαίνεται λίγο νωρίς για να είναι τόσο προχωρημένη η εξέλιξή του στην ευρωπαϊκή του εκδοχή. Εκτός βέβαια και αν αυτή γίνεται παράλληλα.
 
Κλείνοντας να θυμίσουμε πως το πρωτότυπο SMV αντιπροσώπευε το μεγαλύτερο αυτοκίνητο με βάση την πλατφόρμα MQB του VW Group, ένα επταθέσιο SUV που εκτείνεται σε μήκος 5,1 μέτρων.

Toyota
moto