Η Volkswagen ετοιμάζει την SUV εκδοχή του ID.3

Η Volkswagen ετοιμάζει την SUV εκδοχή του ID.3

1.974 Επισκέψεις στο άρθρο (27/10/2022)

Η Volkswagen έχει βάλει σκοπό να ξαναγίνει η μάρκα του λαού, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο νέος CEO της Thomas Schäfer, με τα πλάνα της να περιλαμβάνουν πολλές και ενδιαφέροντες δημιουργίες μοντέλων. Τι μας περιμένει;

Η VW θέλει ξανά να γίνει μία «αγαπημένη φίρμα του λαού»

Το νέο «αφεντικό» της Volkswagen, ο Thomas Schäfer περιέγραψε το όραμά του για τη μάρκα μετά τις πρώτες 100 ημέρες σε αυτή τη θέση, τονίζοντας πως θέλει να κάνει την VW ξανά μία «αγαπημένη φίρμα του λαού». Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, η VW πρέπει να είναι «μια φιλική μάρκα που αρέσει στον κόσμο. Η επωνυμία του λαού που είναι κοντά στον κόσμο. Μια μάρκα που ακούει και προσφέρει ακριβώς αυτό που θέλουν οι πελάτες μας – ειδικά στην ηλεκτρική και ψηφιακή εποχή της μετακίνησης».
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

10 νέα μοντέλα μέχρι το 2026

Μεταξύ άλλων, ο Schäfer αποκάλυψε πως η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία θα λανσάρει 10 νέα μοντέλα μέχρι το 2026, στα οποία περιλαμβάνεται και μία SUV έκδοση του αμιγώς ηλεκτρικού ID.3. Το νέο ID.3 SUV θα δανειστεί το εσωτερικό και το σύστημα μετάδοσης από το hatchback, αλλά με ένα ψηλότερο αμάξωμα που θα εμπνέεται από το ανανεωμένο ID.3 που πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στην επόμενη χρονιά.
 

Τη μεγαλύτερη ανανέωση θα λάβει το εσωτερικό

Ωστόσο το νέο ID.3 δεν αναμένεται να αλλάξει ριζικά την εμφάνισή του, αλλά θα δεχθεί μικρές τροποποιήσεις σε φώτα και εσωτερικό. Το σύστημα του infotainment είναι πιθανό να αντικατασταθεί με νέο λογισμικό, ενώ η ποιότητα των πλαστικών και των άλλων υλικών της καμπίνας θα λάβουν κι αυτά μία βελτίωση.
 

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
test center