Η Volkswagen ετοιμάζει την SUV εκδοχή του ID.3

Η Volkswagen ετοιμάζει την SUV εκδοχή του ID.3

1.635 Επισκέψεις στο άρθρο (27/10/2022)

Η Volkswagen έχει βάλει σκοπό να ξαναγίνει η μάρκα του λαού, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο νέος CEO της Thomas Schäfer, με τα πλάνα της να περιλαμβάνουν πολλές και ενδιαφέροντες δημιουργίες μοντέλων. Τι μας περιμένει;

Η VW θέλει ξανά να γίνει μία «αγαπημένη φίρμα του λαού»

Το νέο «αφεντικό» της Volkswagen, ο Thomas Schäfer περιέγραψε το όραμά του για τη μάρκα μετά τις πρώτες 100 ημέρες σε αυτή τη θέση, τονίζοντας πως θέλει να κάνει την VW ξανά μία «αγαπημένη φίρμα του λαού». Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, η VW πρέπει να είναι «μια φιλική μάρκα που αρέσει στον κόσμο. Η επωνυμία του λαού που είναι κοντά στον κόσμο. Μια μάρκα που ακούει και προσφέρει ακριβώς αυτό που θέλουν οι πελάτες μας – ειδικά στην ηλεκτρική και ψηφιακή εποχή της μετακίνησης».
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

10 νέα μοντέλα μέχρι το 2026

Μεταξύ άλλων, ο Schäfer αποκάλυψε πως η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία θα λανσάρει 10 νέα μοντέλα μέχρι το 2026, στα οποία περιλαμβάνεται και μία SUV έκδοση του αμιγώς ηλεκτρικού ID.3. Το νέο ID.3 SUV θα δανειστεί το εσωτερικό και το σύστημα μετάδοσης από το hatchback, αλλά με ένα ψηλότερο αμάξωμα που θα εμπνέεται από το ανανεωμένο ID.3 που πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στην επόμενη χρονιά.
 

Τη μεγαλύτερη ανανέωση θα λάβει το εσωτερικό

Ωστόσο το νέο ID.3 δεν αναμένεται να αλλάξει ριζικά την εμφάνισή του, αλλά θα δεχθεί μικρές τροποποιήσεις σε φώτα και εσωτερικό. Το σύστημα του infotainment είναι πιθανό να αντικατασταθεί με νέο λογισμικό, ενώ η ποιότητα των πλαστικών και των άλλων υλικών της καμπίνας θα λάβουν κι αυτά μία βελτίωση.
 

Ίδιο σύστημα μετάδοσης και μπαταρίες με το hatch

Σε ότι αφορά το σύστημα μετάδοσης, στο νέο VW ID.3 SUV περιμένουμε τις ίδιες επιλογές μπαταρίας με την hatchback έκδοση. Αυτές θα έχουν χωρητικότητα 45, 58 και 77 kWh, προσφέροντας αυτονομία σχεδόν 480 χλμ. στις ακριβότερες εκδόσεις. Επιπλέον, θα δούμε μία ισχυρή έκδοση GTX, με τα μοντέλα GTX να είναι πιθανό να εξαπλωθούν σε ολόκληρη τη γκάμα συμπεριλαμβανομένου του ID.Buzz.
 

Μικρό ηλεκτρικό από 25.000 ευρώ

Ο Schäfer υποσχέθηκε επίσης ότι η Volkswagen θα περιέχει στην ηλεκτρική της γκάμα και δύο μικρότερα μοντέλα, που πιθανότατα θα ονομάζονται ID.1 και ID.2. «Η Volkswagen θα έχει το ευρύτερο ηλεκτρικό χαρτοφυλάκιο στην αυτοκινητοβιομηχανία», είπε. «Από το βασικό ηλεκτρικό μοντέλο με τιμή κάτω από 25.000 ευρώ μέχρι το ID.Buzz και τη νέα ναυαρχίδα ID.Aero – θα έχουμε τη σωστή προσφορά σε κάθε κατηγορία. Παρεμπιπτόντως: θα φέρουμε το μικρό ηλεκτρονικό αυτοκίνητο στους πελάτες μας σε δύο εκδόσεις - ως μικρό αυτοκίνητο και ως σπορ έκδοση crossover.»
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
test center
15.3 Toyota 1million