2 φωτογραφίες »

Tα φώτα είναι πολύ διαφορετικά.

Η ανανεωμένη Bentayga;

2.267 Επισκέψεις στο άρθρο (9/6/2020)

Έμπνευση από την Bacalar είχε ο ανεξάρτητος σχεδιαστής για την πρόταση του για την ανανεωμένη Bentley Bentayga.


H Βentley Bentayga, το πρώτο SUV της μάρκας, έκανε το ντεμπούτο του στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης το 2015 και σύντομα, πέντε χρόνια μετά, θα λάβει ένα καλό φρεσκάρισμα, όπως αποκαλύπτουν άλλωστε κατασκοπευτικές φωτογραφίες.

Από την πλευρά του, ο Kleber Silva παρουσίασε την δική του πρόταση για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει μια ανανεωμένη έκδοση της Bentayga σε περίπτωση που η Mulliner αναλάμβανε να κάνει τις αναγκαίες αλλαγές, υιοθετώντας τον πρόβολο της Bentley Bacalar στο 4θυρο πολυτελές μοντέλο.

H Bacalar κινήθηκε σε διαφορετικό μονοπάτι από ό,τι έχουμε συνηθίσει, μιας και τα τέσσερα στρογγυλά φώτα έχουν έχουν γίνει δύο και συνδυάζονται με φώτα DRL. Αυτό το μοτίβο υιοθετείται εδώ στην Bentayga ενώ ακόμη καινούριος είναι ο προφυλακτήρας και οι αεραγωγοί. Αντίθετα, η γρίλια φανερώνει πως πρόκειται για μοντέλο Bentley ενώ οι αλλαγές στο υπόλοιπο αμάξωμα δεν είναι μεγάλες.

Η αλήθεια είναι πάντως πως δεν αναμένεται να δούμε τόσο μεγάλες αλλαγές στο ανανεωμένο μοντέλο, με εξαίρεση την σχεδίαση των φωτιστικών σωμάτων. Η ανανεωμένη Bentayga θα αποκαλυφθεί μέσα στο 2020 και λέγεται πως θα υπάρχουν διαφοροποιήσεις και στον εσωτερικό διάκοσμο αλλά όχι σε ό,τι έχει να κάνει με το κινητήριο σύνολο.
 

EUROINS PASXA
Audi