Η «ανορθόδοξη» Bentley Continental GT.

Tο συγκεκριμένο μοντέλο πρόκειται για μια κανονική Continental GT, η οποία ωστόσο έχει λάβει ένα off-road χαρακτήρα.

Tο πολυτελές αυτοκίνητο είναι κατά τρεις ίντσες ψηλότερο από τα υπόλοιπα.

Η «ανορθόδοξη» Bentley Continental GT

3.249 Επισκέψεις στο άρθρο (21/3/2018)

Τα μοντέλα της Bentley είναι από τα αυτοκίνητα που ξεχωρίζουν σε σχέση με τα υπόλοιπα που μοιράζονται τον ίδιο δρόμο, ωστόσο η συγκεκριμένη Continental GT κατάφερε ένα ακόμα πράγμα, να ξεχωρίσει ανάμεσα και από τις υπόλοιπες Bentley, λόγω του ανορθόδοξου χαρακτήρα της.

Όπως μπορούμε να δούμε το συγκεκριμένο μοντέλο πρόκειται για μια κανονική Continental GT, η οποία ωστόσο έχει λάβει ένα off-road  χαρακτήρα, εξοπλισμένη παράλληλα με τα κατάλληλα εξαρτήματα.
 
Η συγκεκριμένη Bentley Continental GT, η οποία είναι ένα μοντέλο κατασκευής του 2004 και έχει διανύσει 85.166 χιλιόμετρα βρίσκεται προς πώληση στην Ολλανδία από την Classic Youngtimers, η οποία είναι υπεύθυνη για αυτή τη μετατροπή.
Αναλυτικότερα το πολυτελές αυτοκίνητο είναι κατά τρεις ίντσες ψηλότερο από τα υπόλοιπα, λόγω της ενσωμάτωσης ενός τροποποιημένου συστήματος ανάρτησης, ενώ έχει λάβει ευρύτερα φτερά, ράγες οροφής, πρόσθετο βοηθητικό LED σύστημα φωτισμού, ενώ όπως μπορούμε να δούμε η ρεζέρβα είναι εγκατεστημένη και αυτή στην οροφή.
 
Από κει και πέρα το αυτοκίνητο διαθέτει καταλληλότερα ελαστικά για εκτός δρόμου διαδρομές, αλλά και μία τροποποιημένη εξάτμιση, που ανεβάζει τα ντεσιμπέλ αλλά και την ισχύ.
 
Τέλος αναφερόμενοι στην ισχύ να τονίσουμε πως η «καρδιά» του μοντέλου είναι ο twin-turbo 6.0-λίτρων W12 κινητήρας που παράγει 552 ίππους και 650 Nm ροπής, με το μόνιμο σύστημα τετρακίνησης να παραμένει ακλόνητο.

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center