• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το Toyota Research Institute θα παρουσιάσει την άλλη εβδομάδα στην έκθεση ηλεκτρονικών CES του Λας Βέγκας, το νέας γενιάς πρωτότυπο όχημα έρευνας και εξέλιξης της αυτόνομη οδήγησης, το οποίο ονομάζεται απλά «Platform 3.0».

Το αυτόνομο όχημα εξέλιξης στηρίζεται σε ένα προηγούμενης γενιάς Lexus LS 600hL. Το πρωτότυπο Platform 3.0 διαθέτει αισθητήρες LIDAR μακράς εμβέλειας με αντιληπτική ικανότητα 200 μέτρων.

Τέσσερεις υψηλής ευκρίνειας σαρωτές καλύπτουν την περίμετρο του οχήματος, καθιστώντας το ως ένα από τα πιο «οξυδερκή» αυτόνομα οχήματα που δοκιμάζονται σήμερα στο δρόμο.

Επιπλέον, μικρότερης εμβέλειας αισθητήρες LIDAR έχουν τοποθετηθεί χαμηλά στις 4 άκρες του πρωτότυπου οχήματος. Αυτοί αναλαμβάνουν να ανιχνεύσουν μικρότερα αντικείμενα ή ακόμα και παιδιά.

Οι μηχανικοί του R&D της Toyota δούλεψαν με την ομάδα του CALTY Design Research, δημιουργώντας ένα νέο πάνελ οροφής, το οποίο έχει προστασία τόσο απέναντι στη βροχή όσο και στη θερμοκρασία.

Η Toyota θα ξεκινήσει να κατασκευάζει τα Platform 3.0 δοκιμαστικά οχήματα την προσεχή άνοιξη στο κέντρο Prototype Development Center, που βρίσκεται στο αρχηγείο της στη Β. Αμερική, στο Μίσιγκαν των Η.Π.Α.

Η «αυτόνομη» Toyota (+vid)

Διαβάστηκε από 2461 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 5/1/2018
 

Η Toyota παίρνει ένα προηγούμενης γενιάς Lexus LS 600hL και δημιουργεί το Platform 3.0, ένα προηγμένο τεχνολογικά, δοκιμαστικό όχημα εξέλιξης της αυτόνομης οδήγησης.

Το Toyota Research Institute θα παρουσιάσει την άλλη εβδομάδα στην έκθεση ηλεκτρονικών CES του Λας Βέγκας, το νέας γενιάς πρωτότυπο όχημα έρευνας και εξέλιξης της αυτόνομη οδήγησης, το οποίο ονομάζεται απλά «Platform 3.0».
 
Το αυτόνομο όχημα εξέλιξης στηρίζεται σε ένα προηγούμενης γενιάς Lexus LS 600hL. Το πρωτότυπο Platform 3.0 διαθέτει αισθητήρες LIDAR μακράς εμβέλειας με αντιληπτική ικανότητα 200 μέτρων. Τέσσερεις υψηλής ευκρίνειας σαρωτές καλύπτουν την περίμετρο του οχήματος, καθιστώντας το ως ένα από τα πιο «οξυδερκή» αυτόνομα οχήματα που δοκιμάζονται σήμερα στο δρόμο.
   
Επιπλέον, μικρότερης εμβέλειας αισθητήρες LIDAR έχουν τοποθετηθεί χαμηλά στις 4 άκρες του πρωτότυπου οχήματος. Αυτοί αναλαμβάνουν να ανιχνεύσουν μικρότερα αντικείμενα ή ακόμα και παιδιά. Οι μηχανικοί του R&D της Toyota δούλεψαν με την ομάδα του CALTY Design Research, προκειμένου οι αισθητήρες και οι κάμερες να γίνουν όσο πιο μικροί και κρυμμένοι γινόταν σε αυτό το στάδιο.
 
Οι δύο ομάδες δημιούργησαν από κοινού ένα νέο πάνελ οροφής, το οποίο έχει προστασία τόσο απέναντι στη βροχή όσο και στη θερμοκρασία. Βρίσκεται όμορφα περιτυλιγμένο και καταλαμβάνει μόνο το χώρο της ηλιοροφής. Η Toyota θα ξεκινήσει να κατασκευάζει τα Platform 3.0 δοκιμαστικά οχήματα την προσεχή άνοιξη στο κέντρο Prototype Development Center, που βρίσκεται στο αρχηγείο της στη Β. Αμερική, στο Μίσιγκαν των Η.Π.Α.
 

O όμιλος Θεοχαράκη στη «Μέρα Μαγιού»

Το «καυτό» Hyundai i20 N;

Δοκιμή: Audi A1 40 TFSI

Aston Martin Vantage στα 298 χλμ./ώρα

Η κίνηση στους δρόμους

B-SUV ή μικρομεσαίο;

Τα πιο άνετα και βολικά μικρά SUV

Οι καλύτερες παραλίες της Αν. Εύβοιας!

Τι γυρεύει ο διάβολος στην Πρέβεζα;

Εκεί που ο Καζαντζάκης εμπνεύστηκε τον Ζορμπά

10 + 3 super προορισμοί για του Αγίου Πνεύματος

Ίσως το αγαπημένο νησί των Αθηναίων

SEAT: Service Πλήρες από κάθε άποψη πακέτο

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ποια αυτοκίνητα είναι για κλωτσιές;

ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ: No1 δίκτυο μεταχειρισμένων αυτ/των.

Αγορά / Auto Bild: Δείτε εδώ ποια μοντέλα αποτελούν έξυπνες αγορές!!

Yellow Pages: Ελαστικά - Τιμές - Προσφορές!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: To καλύτερο επαγγελματικό αυτοκίνητο !

FORDAdvertisement: Προωθητικό Πρόγραμμα Ford Blue Days

CITROEN: Ανοιξιάτικες εκπτώσεις έως 20 Μαΐου

NISSAN: Micra με νέο 1.000άρι turbo από 12.690€

MITSUBISHI: 0-100 Όλα τα επιβατικά μοντέλα με 0% επιτόκιο & 100€/μήνα

SEAT: Eπίλεξε το δικό σου Αrona από 15.245€

ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ: 500€ έκπτωση έως 30 Ιουνίου.

περισσότερα »