H Mercedes EQE θα αποκαλυφθεί τον Σεπτέμβρη του 2021.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

H Mercedes EQE θα αποκαλυφθεί τον Σεπτέμβρη του 2021.

Η επερχόμενη Mercedes EQE σε δοκιμές (+vid)

1.671 Επισκέψεις στο άρθρο (10/3/2021)

Κάνοντας απόλυτη ησυχία η επερχόμενη και αμιγώς ηλεκτρική Mercedes EQE συνελήφθη σε ένα κατασκοπευτικό βίντεο να πραγματοποιεί δοκιμές εξέλιξης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Η Mercedes EQE μπορεί να μην έχει αποκαλυφθεί ακόμη, ωστόσο ήδη χαρακτηριστεί ως η αμιγώς ηλεκτρική της E-Class. Φυσικά η EQE θα πρόκειται από τις «ρίζες» της για ένα διαφορετικό μοντέλο σε σχέση με την E-Class, αφού όπως έχουν τονίσει και σε παλαιότερα ρεπορτάζ θα βασιστεί στην νέα πλατφόρμα της γερμανικής μάρκας EVA, που θα αποτελέσει τη βάση μόνο αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων, όπως για παράδειγμα της EQS που αναμένεται συντομότερα.
 
Η επερχόμενη λοιπόν EQE φέροντας καμουφλάζ εντοπίστηκε και καταγράφηκε σε ένα βίντεο κατά τη διάρκεια δοκιμών. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό αποτελεί η ησυχία που προσφέρει, όπως και όλα τα αμιγώς ηλεκτρικά, αφού ο μοναδικός ήχος που ακούγεται προέρχεται από την κύλιση του αυτοκινήτου.
 
Όταν η EQE γίνει διαθέσιμη στις αγορές πιθανότατα θα περιλαμβάνει στη γκάμα της εκδόσεις με κίνηση στους πίσω αλλά και στους τέσσερις τροχούς. Επίσημη πληροφόρηση από την Mercedes δεν υπάρχει, όμως η φημολογία υποστηρίζει πως το τετρακίνητο μοντέλο, με δύο ηλεκτρικά μοτέρ, ένα σε κάθε άξονα θα έχει ισχύ κυμαινόμενη περίπου στους 400 ίππους και τα 765 Nm ροπής.  
 
Αναφορικά με το εσωτερικό να σημειώσουμε πως παρά τις πληροφορίες που θέλουν τις εξωτερικές διαστάσεις της EQE να είναι λίγο μικρότερες από αυτές της τρέχουσας E-Class, η απουσία κινητήρα καύσης και η πλατφόρμα EVA θα επιτρέψουν στους ανθρώπους της γερμανικής μάρκας να διαμορφώσουν το εσωτερικό με τέτοιο τρόπο που να προσφέρει αντίστοιχη άνεση με αυτή της νέας S-Class. Βέβαια όλα αυτά μέχρι στιγμής παραμένουν σε επίπεδο φημολογιών, καθώς η Mercedes κρατάει κρυφά τα χαρτιά της για την EQE.
 
Η νέα Mercedes EQE αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της στο παγκόσμιο κοινό τον Σεπτέμβριο κατά τη διάρκεια της Έκθεσης IAA στο Μόναχο, που για το 2021 θα αντικαταστήσει το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center