Αυτή είναι η αποκλειστική, ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα μας, η οποία αποκαλύπτει το μελλοντικό Yeti.

Αυτή είναι η αποκλειστική, ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα μας, η οποία αποκαλύπτει το μελλοντικό Yeti.

Η επίθεση της Skoda

5.619 Επισκέψεις στο άρθρο (6/5/2016)

Δυναμικό μπάσιμο στην κατηγορία των SUV/Crossover ετοιμάζεται να κάνει στο άμεσο μέλλον η Skoda, ρίχνοντας στην αγορά τρία νέα μοντέλα, με στόχο να πάρει αυτή κεφάλι στην compact, μικρομεσαία και μεσαία κατηγορία του είδους.

Για τη Skoda η επικείμενη SUV επίθεση με τρία νέα SUV και

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Crossover οχήματα είναι πολύ σημαντική, αφού ναι μεν η εταιρεία ήταν από τιςπρώτες που με το Yeti το 2009 έκανε το «μπαμ», ωστόσο έκτοτε και σταδιακά μέχρισήμερα, έμεινε πίσω από τις εξελίξεις, καθώς περίμενε την «μαμά» VW και το νέοTiguan. Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε ότι το Yeti, μετά από ένα facelift το 2013συνεχίζει ακόμη στη γκάμα της εταιρείας, έχοντας χάσει όμως αρκετό κομμάτι τηςεμπορικής του επιτυχίας.

Ωστόσο, όπως δείχνουν τα πράγματα και σύμφωνα με τιςπληροφορίες από τους κατασκόπους μας, αυτό πρόκειται να αλλάξει καθώς, κατάχρονική σειρά, η τσέχικη εταιρεία θα παρουσιάσει το Οκτώβριο ένα νέο μεσαίο7θέσιο SUV, στα τέλη του 2017 τον αντικαταστάτη του Yeti και μέχρι τα τέλη τηςδεκαετίας ένα νέο μικρό SUV, δημιουργώντας μια πλήρη γκάμα SUV/Crossoverεπιλογών.

Τα τρία SUV της Skoda θα ακολουθήσουν μια νέα σχεδιαστικήφιλοσοφία. Όλες οι επιλογές θα κερδίσουν σε δυναμισμό, αποκτώντας μυώδηαμαξώματα. Παρούσα σε όλες τις περιπτώσεις θα είναι η σε σχέση διευρυμένου «V»μάσκα της εταιρείας, που θα συμπληρώνεται από τονισμένους προφυλακτήρες, θόλουςτροχών και πλαϊνά.

Ανά μοντέλο, το επόμενο Yeti και το νέο 7θέσιο SUV θα έχουνπολλές αισθητικές ομοιότητες με τετραγωνισμένα φωτιστικά σώματα εμπρός (μεLED), χρώμιο στη γρίλια της μάσκας και μαύρα πλαστικά προστατευτικά. Πιοιδιαίτερα θα είναι τα εμπρόσθια φωτιστικά σώματα του νέου μικρού SUV, ώστε νατονιστεί περαιτέρω ο μοντέρνος χαρακτήρας του.

Βέβαια και στα τρία αυτά μοντέλα ο ανταγωνισμός (θα) είναιπολύ έντονος, αφού όλες οι γνωστές αυτοκινητοβιομηχανίες είτε έχουν ήδηπαρουσιάσει τις δικές τους προτάσεις, είτε ετοιμάζουν νέα μοντέλα του είδους.

Εσείς όμως τι πιστεύετε;

Δείτε και στο νέο τεύχος του περιοδικού Auto Τρίτη που κυκλοφορεί, τις τελευταίεςπληροφορίες για το νέο Skoda Yeti και πείτε μας:

Πιστεύετε ότι η Skoda θα μπορέσει να κυριαρχήσει στηνκατηγορία των SUV/Crossover ή ο ανταγωνισμός θατην ξεπεράσει;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto