2 φωτογραφίες »

Η ηλεκτρική Macan θα βασιστεί στην πλατφόρμα PPE που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Audi.

Η ηλεκτρική Porsche Macan;

2.865 Επισκέψεις στο άρθρο (12/11/2020)

Η πρώτη εικόνα της επόμενης Macan στην αμιγώς ηλεκτρική έκδοση λέγεται πως ήρθε στο φως. Διαβάστε τι γνωρίζουμε.


H Porsche δεν σταματά να αποκαλύπτει μια σειρά από αυτοκίνητα concept που δεν βγήκαν ποτέ στο προσκήνιο ωστόσο φαίνεται πως οι πιο παρατηρητικοί εντόπισαν κάτι πολύ ενδιαφέρον.

Στο πίσω μέρος κάποιας φωτογραφίας από αυτές, εντοπίστηκε ένα μοντέλο κατασκευασμένο από πηλό που πιθανότατα πρόκειται για την αμιγώς ηλεκτρική έκδοση της επόμενης Macan. Tα φωτιστικά σώματα είναι τώρα πιο λεπτά και έχουν παρόμοιο σχήμα με αυτά της Taycan ενώ φανερή είναι η απουσία κάποιας γρίλιας από το εμπρός μέρος. Χαμηλά στον προφυλακτήρα υπάρχει ένας τεράστιος αεραγωγός ενώ πιο μικροί εισαγωγείς αέρα φαίνεται πως υπάρχουν και στις δύο άκρες του προφυλακτήρα.

Στο πλάι, η ηλεκτρική Macan φαίνεται πως θα έχει πιο coupe σχεδίαση ενώ οι σχεδιαστές φαίνεται πως έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση στην σχεδίαση των πλαϊνών ποδιών. Εικόνα από το πίσω μέρος δεν υπάρχουν, πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν πως τα φωτιστικά σώματα θα ενώνονται μεταξύ τους μια μπάρα από LED φώτα.

Η ηλεκτρική Macan θα βασιστεί στην πλατφόρμα PPE που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Audi και θα χρησιμοποιηθεί από αρκετά ηλεκτρικά μοντέλα του VW Group. H Μacan ΕV θα μπει σε παραγωγή κάποια στιγμή μέσα στα επόμενα χρόνια στο εργοστάσιο της Porsche στην Λειψία. Η επόμενης γενιάς Macan φημολογείται πως θα παρουσιαστεί πρώτα σε αμιγώς ηλεκτρική έκδοση και θα πωλείται για αρκετό διάστημα μαζί με την προηγούμενη Macan σε εκδόσεις με κινητήρες εσωτερικής καύσης.
 

PEIRAIOS LEASING
skoda