Σύμφωνα με πληροφορίες η πιο ισχυρή έκδοση της Urus θα βασιστεί στο πρωτότυπο ST-X Concept.

H ομοιότητα επιβεβαιώθηκε από τον επικεφαλής του τμήματος έρευνας και ανάπτυξης της Lamborghini, Maurizio Reggiani.

Να θυμίσουμε πως η τρέχουσα Lamborghini Urus έχει ισχύ 650 ίππων και 850 Nm ροπής.

Η ισχυρή Urus θα μοιάζει με την ST-X Concept

1.602 Επισκέψεις στο άρθρο (20/5/2019)

Οι πληροφορίες για την ύπαρξη μίας πιο ισχυρής Lamborghini Urus η οποία θα έρθει μελλοντικά έχουν κάνει την εμφάνισή τους, ωστόσο νέα στοιχεία έρχονται να προστεθούν και να δώσουν μία πιο πλήρη εικόνα για το φερόμενο μοντέλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η πιο ισχυρή έκδοση της Urus θα βασιστεί στο πρωτότυπο ST-X Concept. Για αυτούς που δεν θυμούνται ή δεν γνωρίζουν να πούμε πως το συγκεκριμένο μοντέλο επρόκειτο για ένα αυτοκίνητο που συνδύαζε τα εκτός δρόμου χαρακτηριστικά με αυτά των αγώνων ταχύτητας.
 
Η Urus ST-X Concept έχει ελάχιστες αναβαθμίσεις από τη κανονική Urus, εστιάζοντας πρωτίστως στα χαρακτηριστικά που θα της επέτρεπαν να πάρει μέρος σε αγώνες ταχύτητας, όπως για παράδειγμα το roll cage, τα ανθρακονημάτινα πάνελ για μείωση του βάρους, οι μεγαλύτεροι αεραγωγοί κ.α.
 

Μάλιστα η ομοιότητα της πιο ισχυρής Urus, με την Urus ST-X Concept επιβεβαιώθηκε από τον επικεφαλής του τμήματος έρευνας και ανάπτυξης της Lamborghini, Maurizio Reggiani. Απαντώντας σε ερώτηση των ξένων μέσων ενημέρωσης για το αν τα δύο αυτοκίνητα πρόκειται να μοιάζουν ο Reggiani απάντησε μονολεκτικά «ναι», χωρίς ωστόσο να προχωρήσει στην αποκάλυψη περισσότερων λεπτομερειών.
 
Να θυμίσουμε πως η τρέχουσα Lamborghini Urus έχει ισχύ 650 ίππων και 850 Nm ροπής. Έτσι όταν παρουσιαστεί η Urus SV ή η Urus Performante ή όπως αλλιώς ονομαστεί το νέο ισχυρό ιταλικό SUV, αναμένεται να είναι αρκετά δυνατό.

Mercedes
test center