Ηθοποιοί, αυτοκίνητα, τεχνικοί και οι υπόλοιποι συντελεστές του φιλμ βρέθηκαν λοιπόν στους δρόμους της Matera στη νότια Ιταλία.

Εντυπωσιάζει η ειδικά τοποθετημένη θέση στην οροφή.

Η καταδίωξη του Bond (+vids)

1.961 Επισκέψεις στο άρθρο (1/10/2019)

Πλούσιο είναι το οπτικοακουστικό υλικό από τη νέα ταινία του James Bond: «No Time To Die» και σας το παρουσιάζουμε, δίνοντας φυσικά ιδιαίτερη έμφαση στις σκηνές δράσης όπου πρωταγωνιστούν τα αυτοκίνητα.


Η 25η ταινία του Βρετανού πράκτορα, που καταφέρνει να φέρνει εις πέρας όλες τις δύσκολες αποστολές, βρίσκεται σε διαδικασία γυρισμάτων και τρία πολύ ενδιαφέροντα και αποκαλυπτικά βίντεο από τα γυρίσματα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. Μάλιστα όλα έχουν ως πρωταγωνιστές τα αυτοκίνητα της ταινίας.
 
Ηθοποιοί, αυτοκίνητα, τεχνικοί και οι υπόλοιποι συντελεστές του φιλμ βρέθηκαν λοιπόν στους δρόμους της Matera στη νότια Ιταλία. Όπως βλέπουμε το μηχανοκίνητο στόλο αποτελούν δύο Jaguar XF, αλλά και μία (ρεπλίκα) της Aston Martin DB5, αφού Bond χωρίς Aston Martin δε γίνεται να υπάρξει.    
 
Στα βίντεο βλέπουμε τις δύο Jaguar (αλλά και μία μοτοσυκλέτα) να κυνηγούν την Aston Martin στους στενούς πλακόστρωτους δρόμους της πόλης Matera, ενώ στο τελευταίο βίντεο έχουμε τη δυνατότητα να δούμε από πολύ κοντά τη DB5 και τον τρόπο με τον οποίο είναι τοποθετημένες οι κάμερες στο πίσω μέρος. Παράλληλα βλέπουμε και τα σημάδια που έχουν τοποθετηθεί στο πλαϊνό μέρος, αφού όπως φαίνεται η καταδίωξη από της Jaguar ήταν αρκετά απαιτητική.
 
Το καλύτερο στιγμιότυπο όλων είναι μετά το πρώτο λεπτό στο δεύτερο βίντεο, όπου οι αστέρες Daniel Craig και Lea Seydoux βρίσκονται μέσα στην DB5 η οποία ωστόσο οδηγείται από ένα επαγγελματία οδηγό που κάθεται σε μία ειδικά τοποθετημένη θέση στην οροφή του αυτοκινήτου.
 
Δείτε τα βίντεο
 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda