Το όνομα που έδωσαν στην δημιουργία τους είναι 988 Vision.

Το αμάξωμα είναι ωστόσο αρκετά πιο σπορ.

Kαι κεντρομήχανη Porsche;

2.582 Επισκέψεις στο άρθρο (17/12/2018)

Aυτή είναι μια πρώτη πρόταση ανεξάρτητου οίκου για το πως θα μπορούσε να μοιάζει μια κεντρομήχανη Porsche.

Πριν αρκετό χρονικό διάστημα, είχε αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι η Porsche σχεδίαζε να κατασκευάσει ένα κεντρομήχανο μοντέλο για να ανταγωνιστήσει τις Ferrari 488 GTB, McLaren 720S και Lamborghini Huracan.

Mέχρι στιγμής, η μάρκα δεν έχει προβεί σε κάποια ανακοίνωση για αυτό το ενδεχόμενο ενώ είναι γεγονός πως δεν υπάρχουν νέες πληροφορίες για τα εν λόγω πλάνα της μάρκας. Αυτό πάντως δεν εμπόδισε τους σχεδιαστές στον ανεξάρτητο σχεδιαστικό οίκο Invisive να παρουσιάσουν την δική τους πρόταση για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει ένα τέτοιο μοντέλο.
 
Το όνομα που έδωσαν στην δημιουργία τους είναι 988 Vision και η σχεδίαση του υιοθετεί πολλά από τα χαρακτηριστικά των μοντέλων της Porsche όπως οι μυώδεις θόλοι των τροχών και τα εμπρός φωτιστικά σώματα. Το αμάξωμα είναι ωστόσο αρκετά πιο σπορ με αρκετά coupe χαρακτηριστικά που μπορεί να «πετύχει» κανείς και στην 918 Spyder, όπως η έντονα κεκλιμένη οροφή και τα πίσω πολύ φουτουριστικά φώτα που συνδέονται μεταξύ τους.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο εσωτερικός διάκοσμος του μοντέλου που φαίνεται μέσα από τις φωτογραφίες αρκετά λιτός με καθίσματα bucket και μοντέρνο και πολυχρηστικό τιμόνι.

Πώς σας φαίνεται;

Toyota
test center