Η 007 ELEMENTS προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να βυθιστούν στον κόσμο του φανταστικού μυστικού πράκτορα.

Η «απoστολή» της JLR

1.971 Επισκέψεις στο άρθρο (11/4/2018)

H JLR σε προσκαλεί να μπεις στον κόσμο του δημοφιλούς μυστικού πράκτορα μέσω της συνεργασίας της με την 007 ELEMENTS. Δείτε πως.

Η Jaguar Land Rover έχει μια νέα αποστολή με τον James Bond - μια τριετή συνεργασία με την εταιρεία υπερσύγχρονων διαδραστικών εμπειριών 007 ELEMENTS στο Sölden της Αυστρίας.

Η Jaguar Land Rover, της οποίας τα αυτοκίνητα εμφανίζονται στις ταινίες Bond από το 1983, είναι επίσημος συνεργάτης της 007 ELEMENTS που βρίσκεται στην κορυφή Gaislachkogl στα 3.050 μέτρα.
 
Η 007 ELEMENTS προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να βυθιστούν στον κόσμο του φανταστικού μυστικού πράκτορα σε μια νέα ορεινή τοποθεσία δίπλα στο εστιατόριο πάγου Q που χρησιμοποιείται ως το Hoffler Klinik στο Spectre. Οι επισκέπτες έχουν ακόμα την ευκαιρία να δουν την τελευταία τεχνολογία της Jaguar Land Rover, τα συστήματα τεχνητής νοημοσύνης και την μπαταρία ιόντων λιθίου 90kWh από ένα ηλεκτρικό SUV Jaguar I-Pace που χρησιμοποιείται για την τροφοδοσία του πρωτότυπου αυτοκινήτου C-X75 που πρωταγωνιστούσε σε σκηνή κυνηγητού στο Spectre.

Ο Mark Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ της Jaguar Land Rover, δήλωσε: «Η Jaguar Land Rover είναι υπερήφανη που συνεργάζεται με την 007 ELEMENTS. Έχουμε συνεργαστεί με τις εταιρείες EON Productions και Cable Car Sölden για να παρουσιάσουμε τα Bond οχήματα μας και τις νέες μας τεχνολογίες σε αυτή τη μοναδική εγκατάσταση».

Οι εγκαταστάσεις θα είναι ανοιχτές για το κοινό από τις 12 Ιουλίου 2018.

peugeot
citroen