H νέα ΑΜG A 45 δοκιμάζεται στα όρια (+vid)

2.297 Επισκέψεις στο άρθρο (1/7/2019)

H πιο ισχυρή έκδοση του μικρομεσαίου της Μercedes συνεχίζει τις δοκιμές του στο Ring αλλά αυτή την φορά τεστάρεται στα όρια. Πάρτε μάτι.

Mπορεί η A-Class και η AMG A 35 έκδοση επιδόσεων του μοντέλου να έχουν ήδη παρουσιαστεί εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, ωστόσο η κορυφαία ΑΜG A 45 έκδοση φαίνεται πως βρίσκεται ακόμα στα στάδιο δοκιμών.

Πριν λίγες μέρες το premium γερμανικό hot-hatch βρέθηκε στο Ring και οδηγήθηκε στα όρια από τον οδηγό που έχει επωμιστεί να κάνει τις δοκιμές. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκαλεί το γεγονός πως το μοντέλο δεν φάνηκε να έχει τον ήχο που θα περίμενε κανείς από την εξάτμισή του, ωστόσο υπάρχουν αναφορές που κάνουν λόγο πως το αυτοκίνητο δεν ήταν εξοπλισμένο με το σύστημα εξάτμισης που θα δοθεί στην έκδοση παραγωγής.

Οι επιβεβαιωμένες πληροφορίες που έχουμε μέχρι στιγμής κάνουν λόγο πως η νέα Mercedes-AMG Α 45 θα διαθέτει ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη οκτώ σχέσεων και θα συνδυάζεται με ένα ολοκαίνουριο σύστημα 4Matic, με Drift mode. Η ισχύς θα παρέχεται από μια ενημερωμένη έκδοση του υπερτροφοδοτούμενου τετρακύλινδρου 2,0 λίτρων κινητήρα, ο οποίος αναμένεται να παράγει 388 ίππους στη βασική του έκδοση και 421 ίππους στην έκδοση S.

Η επίσημη παρουσίαση της Mercedes-AMG A 45 θα γίνει πιθανότατα στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο.
 

NEO TRAFIC
moto