• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η 6η γενιά της Ford Mustang θα παρουσιαστεί στις 5 Δεκεμβρίου σε έξι πόλεις του πλανήτη, ενώ για την Ευρώπη θα κάνει ντεμπούτο στη Βαρκελώνη, στην ειδική εκδήλωση Go Further.

Η νέα Ford Mustang κάνει πρεμιέρα στις 5 Δεκεμβρίου

4.975 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/11/2013

Η αποκάλυψη της νέας Ford Mustang θα γίνει στις 5 Δεκεμβρίου -και μέσω Facebook & Instagram- σε έξι πόλεις παγκοσμίως, ανάμεσα σε αυτές και σε ειδική εκδήλωση στη Βαρκελώνη.

 
Η Ford στις 5 Δεκεμβρίου θα κάνει τα αποκαλυπτήρια της 6ης γενιάς της Mustang σε έξι πόλεις του πλανήτη, ενώ για την Ευρώπη θα κάνει ντεμπούτο στη Βαρκελώνη, στην ειδική εκδήλωση Go Further, όπου θα λανσαριστούν νέα αυτοκίνητα και τεχνολογίες της Ford. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί μέσω live streaming από τις 13:00 CET στο www.gofurtherlive.com. Επίσης, την εκδήλωση Go Further στη Βαρκελώνη θα παρουσιάσει ο Stephen Odell, executive vice president & president Ford Ευρώπης, Μέσης Ανατολής & Αφρικής, μαζί με μέλη της παγκόσμιας και ευρωπαϊκής ηγεσίας της Ford. Να σημειωθεί παράλληλα ότι το 2014 θα εορταστούν τα 50 χρόνια παρουσίας του μοντέλου.

Επιπλέον, θέλοντας να δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερη προσμονή για τη νέα Mustang, η Ford έχει χρησιμοποιήσει το Instagram (http://instagram.com/ford) για τη δημοσίευση της πρώτης φωτογραφίας του αυτοκινήτου, προσφέροντας μία μικρή γεύση από το τι να περιμένουν στις 5 Δεκεμβρίου, ενώ θα κυκλοφορήσουν και μία online σειρά ταινιών μικρού μήκους.