2 φωτογραφίες »

Η ψηφιακή πρόταση για την καινούρια SL.

Η νέα Mercedes SL;

4.008 Επισκέψεις στο άρθρο (11/5/2020)

Αν και τα roadster δεν απολαμβάνουν μεγάλες πωλήσεις, η Mercedes είναι αποφασισμένη να προσφέρει διάδοχο στην SL.


H Μercedes SL είναι από τα παλιότερα μοντέλα της γερμανικής φίρμας αφού αυτή την στιγμή βρίσκεται στην έκτη γενιά της. Όντας ωστόσο ήδη 8 ετών, η Mercedes σχεδιάζει να προσφέρει έναν διάδοχο μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, αν και οι πωλήσεις δεν είναι αυτές που θα περίμενε κανείς.

Η σελίδα Future Cars Now στο Instagram έδωσε στην δημοσιότητα την δική της πρόταση για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει μια νέα SL, λαμβάνοντας έμπνευση από ένα μυστηριώδες αυτοκίνητο που πρόσφατα βρέθηκε στον φακό των κατασκόπων που εξοπλιζόταν με υφασμάτινη οροφή. Οι φήμες κάνουν επίσης λόγο πως η νέα γενιά της SL θα έχει 2+2 διάταξη καθισμάτων και ότι θα προσφερθεί αποκλειστικά ως roadster.

Όσον αφορά στα κινητήρια σύνολα, το αφεντικό της AMG, κ.Τοbias Moers δήλωσε πως η νέα SL θα είναι πολύ πιο σπορ από την τρέχουσα γενιά. Ακόμα, το προηγούμενο διάστημα υπήρχαν αναφορές ότι η κορυφαία της έκδοση θα αποδίδει 800 άλογα χάρη σε ένα υβριδικό κινητήριο σύνολο, όμως οι πιο προσιτές εκδόσεις θα έχουν μικρότερη ιπποδύναμη.

Η νέα γενιάς Mercedes SL θα κάνει ντεμπούτο πιθανότατα το 2021.
 

Toyota
moto