Η νέα φίρμα Aehra ετοιμάζει «βόμβα» με premium ηλεκτρικό SUV
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η νέα φίρμα Aehra ετοιμάζει «βόμβα» με premium ηλεκτρικό SUV

1.834 Επισκέψεις στο άρθρο (21/9/2022)

Η Οκτώβριο ετοιμάζει ένα νέο premium ηλεκτρικό SUV και οι πρώτες εικόνες teaser αφήνουν πολλές υποσχέσεις!

Πρεμιέρα τον Οκτώβριο

Δεν είναι μόνο οι γνωστές μάρκες που δουλεύουν πάνω στα αμιγώς ηλεκτρικά SUV. Το ίδιο κάνουν και άλλες μικρότερες μάρκες ή νέες start-up φίρμες, όπως για παράδειγμα η ιταλική Aehra. Έχοντας την έδρα της στο Μιλάνο και στο ρόστερ της τον πρώην επικεφαλής σχεδιαστή της Lamborghini, Filippo Perini, η νέα φίρμα έχει έτοιμο ένα νέα premium ηλεκτρικό SUV που θα αποκαλυφθεί πλήρως στο κοινό τον προσεχή Οκτώβριο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ιδιαίτερος ο σχεδιασμός

Μέχρι τότε η Aehra μας έδωσε κάποιες εικόνες teaser του μοντέλου για να ασχολούμαστε! Μάλιστα φαίνεται πως το νέο ηλεκτρικό δεν μοιάζει σε τίποτα με ένα παραδοσιακό SUV. Εκτός από τον σπορ σχεδιασμό και τα διπλά λεπτά LED φωτιστικά σώματα, μπρος και πίσω, το πρώτο αυτοκίνητο της Aehra ξεχωρίζει για τις πόρτες που ανοίγουν μιμούμενες το άνοιγμα των φτερών των γλάρων.
 
«Το πρώτο μοντέλο SUV της Aehra συνθέτει άψογα την απαράμιλλη κομψότητα της ιταλικής σχεδίασης με τα καλύτερα παγκόσμια υλικά και μηχανική», δήλωσε ο επικεφαλής σχεδιασμού της Aehra, Filippo Perini.

Άγνωστα παραμένουν τα στοιχεία επιδόσεων

Από κει και πέρα, πληροφορίες σχετικά με το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης δεν έγιναν γνωστές. Ωστόσο υποθέτουμε πως η ισχύς θα είναι τουλάχιστον σε ανάλογο επίπεδα με μοντέλα τα οποία σκοπεύει να ανταγωνιστεί, όπως φυσικά κάτι αντίστοιχο θα πρέπει να ισχύσει και για την αυτονομία. Βέβαια όλα αυτά θα φανούν στην πράξη. Σε κάθε περίπτωση η Aehra αναφέρει πως στόχος της είναι να ανταγωνιστεί τα ηλεκτρικά οχήματα των Tesla, Mercedes-Benz, Porsche και Lucid.

Συνέχεια του άρθρου >>>
PEIRAIOS LEASING
NISSAN