• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ο ενθουσιασμός για το μέλλον της Opel δεν κρύβεται ούτε από τους ανθρώπους του ομίλου ούτε από τους ανθρώπους της μάρκας.

Η νέα σχεδίαση της Opel είναι μόνο η αρχή

Διαβάστηκε από 4177 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 1/12/2018
 

Είστε έτοιμοι για μια ολοκαίνουργια και διαφορετική Opel; Η νέα της σχεδίαση είναι μόνο η αρχή!

H νέα μάσκα που έδειξε η Opel δεν είναι απλά μια νέα σχεδίαση; Δεν είναι μια καινούργια γραμμή που θα δούμε στα νέα μοντέλα της μάρκας; Δεν είναι μια αλλαγή πλεύσης; Είναι το πρώτο δείγμα από μια επανάσταση που θα κάνει την Opel διαφορετική και καλύτερη από ποτέ. Είστε έτοιμοι;
 
Έτσι απλά, με ένα μικρό σήκωμα του καλύμματος είδαμε για λίγο τη μάσκα του νέου πρωτότυπου GT. Μια μάσκα που δείχνει τις γραμμές που είχαμε δει νωρίτερα σε ένα γραφικό «teaser» για το τι να περιμένουμε. Όμως πίσω από τη νέα μάσκα δεν βρίσκεται απλά ένα καινούργιο αυτοκίνητο αλλά μια καινούργια μάρκα.
 
Η Opel έκλεισε ένα χρόνο ήδη στα χέρια της νέας της ιδιοκτήτριας. Μέσα στον όμιλο Peugeot-Citroen (PSA) ή Opel για πρώτη φορά από το 1999 είχε κέρδη, και έβαλε τον όμιλο σε αύξηση εσόδων κατά 40%. Αυτά είναι πολύ θετικά δείγματα, και ενισχύουν τις δηλώσεις του επικαφαλής του ομίλου για το ρόλο που θα παίξει η Opel στο μέλλον.
 
Απαλλαγμένη από την υποχρέωσή της να φτιάχνει αυτοκίνητα που έπρεπε να πωλούνται και ως Buick σε διάφορες αγορές (ΗΠΑ, Κίνα κλπ), τα σχέδια για την Opel είναι πολύ αισιόδοξα: να γίνει μία μάρκα με αιχμή την γερμανική ποιότητα κατασκευής και να αποτελέσει το βασικό εξαγωγικό προιόν στις αγορές που οι άλλες μάρκες του ομίλου έχουν μικρή ή μηδενική παρουσία, με μία σαφή τάση προς το premium. Αυτό μπορεί να μεταφραστεί ελεύθερα σε μοντέλα με στόχο τις ΗΠΑ και την Κίνα, πιο σπορ, πιο premium, πιο διαφορετικά.
 
Η Opel θα μεταμορφωθεί ολοκληρωτικά μέχρι το 2024 οπότε και θα τελειώσουν ακόμη και οι τελευταία δεσμοί με την General Motors. Τα μοντέλα της θα κάνουν χρήση τεχνολογιών του ομίλου, με τις ομάδες έρευνας και εξέλιξης από τη Γερμανία και τη Γαλλία να ενώνονται για να ετοιμάσουν νέα μοτέρ βενζίνης, υβριδικά σύνολα, 48βολτους κινητήρες, και φυσικά ηλεκτρικά αυτοκίνητα από το 2020 και μετά.
 
Ο ενθουσιασμός για το μέλλον της Opel δεν κρύβεται ούτε από τους ανθρώπους του ομίλου ούτε από τους ανθρώπους της μάρκας. Και η νέα σχεδίαση είναι μόνο η αρχή. Εσείς είστε έτοιμοι για τη νέα Opel; Σας αρέσει ότι έχετε δει μέχρι στιγμής; Και τελικά τι θέλετε και τι περιμένετε να δείτε από την Opel;

Tags: OPEL

Tα πιο γρήγορα μικρομεσαία στα 19.000 ευρώ

Δοκιμή: Υβριδικό Hyundai Tucson

Αποκλειστικό: Νέο VW Tiguan

Αλκοόλ & οδήγηση: Μπορείς να οδηγήσεις την επόμενη μέρα;

Η κίνηση στους δρόμους

Γιατί το τρέχον Captur αξίζει προσοχής;

Citroen C3 Aircross vs Peugeot 2008 vs Renault Captur

Δοκιμή: Νέο Mazda 2

Αποκλειστικό: Νέο Audi eQ3

Πέθανε η «κούρσα» ή πέθανε μόνο η φθηνή «κούρσα»;

Είναι το πρώτο ΤΤ έτοιμο να γίνει κλασσικό;

Αυτόματο vs Μηχανικό κιβώτιο

Diesel ή βενζίνη;

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ποια αυτοκίνητα είναι για κλωτσιές;

Αγορά / Auto Bild: Δείτε εδώ ποια μοντέλα αποτελούν έξυπνες αγορές!!

Yellow Pages: Ελαστικά - Τιμές - Προσφορές!

Yellow Pages: Λιπαντικά - Προδιαγραφές!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: To καλύτερο επαγγελματικό αυτοκίνητο !

HONDA: Civic σεντάν με 182 PS από 22.325€

SEAT: Tarraco το νέο μεγάλο SUV της Seat

FORD: Πλήρης έλεγχος για το μεταχειρισμένο που θέλεις

NISSAN: Έως 1.500 ευρώ έκπτωση στο Qashqai

CITROEN: Reverse Sales και στα SUV

RENAULT: Ανακάλυψε δροσιστικές, καλοκαιρινές προσφορές!

PEUGEOT: Mοναδικές τιμές Peugeot για όλα τα μοντέλα μέχρι τις 31 Αυγούστου

περισσότερα »