Προηγμένη τεχνολογία, εξαιρετικό ντιζάιν, μειωμένες εκπομπές ρύπων. Το Ultrac Satin της Vredestein είναι ιδανικό για πολυτελή αυτοκίνητα και SUV. Δείτε περισσότερα με ένα κλικ!

Vredestein Ultrac Satin

2.623.779 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2020)

Το παγκόσμιο ενδιαφέρον έχει προσελκύσει το Ultrac Satin, της Vredestein. Ειδικά σχεδιασμένο για πολυτελή αυτοκίνητα και τύπου SUV, το νέο ελαστικό έχει ενσωματώσει την πλέον προηγμένη τεχνολογία, ενώ το ντιζάιν του επιμελήθηκε ο ιταλικός οίκος Giugiaro.

Με την τάση για μεγαλύτερα αυτοκίνητα με ισχυρούς κινητήρες, να δείχνει αυτή τη στιγμή, ασταμάτητη, σε όλες τις κατηγορίες αυτοκινήτων (συμβατικά, υβριδικά, ηλεκτροκίνητα) και στο σύνολό τους, η Vredestein οδηγήθηκε σε πρωτοποριακές προσπάθειες για την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων που θα συμβαδίζουν με αυτά τα νέα δεδομένα και τις βιώσιμες τεχνολογίες ελαστικών.

Το νέο Vredestein Ultrac Satin λοιπόν, είναι ένα ελαστικό υψηλής απόδοσης με εξαιρετικές επιδόσεις στο δρόμο, αλλά ταυτόχρονα και με πιο «φιλική» σχέση με το περιβάλλον.
Πιο συγκεκριμένα, προσφέρει εξαιρετικό κράτημα σε βρεγμένη επιφάνεια και μειωμένη αντίσταση κύλισης, με βελτιωμένη πρόσφυση και χαράξεις τύπου «Z», ενώ βοηθά παράλληλα, στη μείωση των εκπομπών CO2.
 


Σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο, Ultrac Cento
Το νέο ελαστικό υπερισχύει κατά κράτος, αφού σύμφωνα με εσωτερικές δοκιμές της εταιρείας, προσφέρει:
• καλύτερο φρενάρισμα, μέχρι και 3.3 μέτρα λιγότερα ,σε ταχύτητες άνω των 80 χιλιομέτρων,
• μεγαλύτερη ακρίβεια και ελεγχόμενη απόδοση του τιμονιού,
• καλύτερο κράτημα σε στεγνή επιφάνεια κατά 12%,
• καλύτερο κράτημα σε βρεγμένη επιφάνεια κατά 10%,
• χαμηλότερη αντίσταση κύλισης, και άρα
• μικρότερη κατανάλωση καυσίμου και
• μειωμένες εκπομπές CO2

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το Vredestein Ultrac Satin διατίθεται σε μεγέθη από 16 μέχρι 18 ίντσες (αναμένονται και μεγέθη άνω των 20 ιντσών)
και κωδικούς ταχύτητας W και Y.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος
Τσιαντούλης Α.Ε.
Tηλέφωνο: 2410 619894

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη μάρκα-μοντέλο ελαστικού που σας ενδιαφέρει)

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
15.3 Mercedes
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel