Αυτό το 8τροχο όχημα διαθέτει ένα V8 κινητήρα.

Η «σαρανταποδαρούσα» των οχημάτων

1.869 Επισκέψεις στο άρθρο (30/10/2018)

Αυτό το 8τροχο όχημα που διαθέτει ένα V8 κινητήρα θα μπορούσε πολύ εύκολα να χαρακτηριστεί η «σαρανταποδαρούσα» των αυτοκινήτων. Δείτε περισσότερα.

Αν και η ονομασία που έχει πάρει παραπέμπει στους οκτώ τροχούς που διαθέτει, το Trucktopus, έρχεται να μας συστηθεί όντας τέρμα χαμηλωμένο και με μήκος 6,4 μέτρα, αποτελώντας κατά τη γνώμη μας τη «σαρανταποδαρούσα» των οχημάτων.
 
Κάτω από το καπό βρίσκεται όπως προαναφέραμε ένας V8  κινητήρας προερχόμενος από ένα pick-up της Chevrolet μοντέλο του 1978, ενώ για όσους απορούν τι όχημα υπήρξε στην κανονική του «ζωή», αξίζει να αναφέρουμε πως αποτέλεσε ένα pick-up της Isuzu  βγαίνοντας από τη γραμμή παραγωγής το 1989.
Με τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, τον Steve Francis να στέκεται δίπλα του υπερήφανος, μας ενημερώνει πως στην καρότσα έχουν εγκατασταθεί δύο τηλεοράσεις 32 ιντσών, ενώ το εσωτερικό καλύπτεται ως επί των πλείστον από ηχεία. Ολοκληρώνοντας τα στοιχεία και πριν σας αφήσουμε να δείτε το βίντεο να πούμε πως οι πλαϊνοί καθρέπτες προέρχονται από μοτοσυκλέτα, ενώ το Trucktopus είναι εξοπλισμένο με σύστημα αερανάρτησης.
 
Δείτε το βίντεο   
 

NEO TRAFIC
skoda