Tο μοντέλο οφείλει την ύπαρξή του από το σε ένα από τα αυτοκίνητα που συμμετείχαν στην ταινία Fast and Furious 6.

Η «σκελετωμένη» Huracan

2.004 Επισκέψεις στο άρθρο (16/4/2019)

Το αυτοκίνητο που βλέπετε είναι μια Lamborghini Huracan η οποία ανήκει στον 19χρονο δημοφιλή χρήστη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης Alex Choi και δεν μοιάζει με κανένα άλλο μοντέλο της φίρμας.

Πολλοί θα είναι οι φίλοι της Lamborghini που θα το μισήσουν, ωστόσο δεν υπάρχει αμφιβολία πως πρόκειται για μία από τις μοναδικές Lambo. Σύμφωνα με τον Choi το μοντέλο οφείλει την ύπαρξή του από το σε ένα από τα αυτοκίνητα που συμμετείχαν στην ταινία Fast and Furious 6.
 

Είναι προφανές ότι το αυτό που ξεχωρίζει την Huracan του Choi από τις υπόλοιπες είναι ο ροζ σκελετός που επέχει θέση αμαξώματος. Κάθε κομμάτι του σωληνωτού εξωτερικού είναι κατασκευασμένο στο χέρι, ενώ παράλληλα το αυτοκίνητο έχει εξοπλιστεί με αρκετά φωτιστικά σώματα.
 
Σε ότι αφορά τον κινητήρα ο Choi έχει προσθέσει ένα ακόμα τούρμπο στον 5,2 λίτρων V10 κινητήρα της Huracan και πλέον όντας  twin-turbo αλλά και με τη συμβολή ενός intercooler, έχει στη διάθεσή του περισσότερα από 1.000 άλογα.
 
Τέλος το εντυπωσιακό της όλης υπόθεσης είναι πως το αυτοκίνητο πληροί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές για να κυκλοφορήσει στους δρόμους.
 

Toyota
moto