H στολή του Senna.

H υπογραφή του Senna στο μπροστινό σημείο όπου βρίσκεται το λογότυπο «Banco Nacional».

Tο πιστοποιητικό γνησιότητας λέει επίσης ότι φορώντας αυτή τη στολή ανέβηκε στο βάθρο άλλες επτά φορές εκείνη τη σεζόν.

H στολή του Senna ψάχνει αγοραστή

2.212 Επισκέψεις στο άρθρο (12/3/2018)

Εάν είστε ένας από τους οπαδούς του θρυλικού Ayrton Senna και θέλετε να αποκτήσετε κάτι που να σας θυμίζει τον αγαπημένο σας οδηγό, τώρα έχετε την ευκαιρία με ένα πολύ ενδιαφέρον αντικείμενο.

Συγκεκριμένα αναφερόμαστε στη στολή (ή καλύτερα μία από αυτές) που φορούσε ο θρυλικός οδηγός κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Formula 1 το 1987, που σε λίγο καιρό θα μπει κάτω από το σφυρί.
 
Η συγκεκριμένη σεζόν (1987) ήταν η τελευταία του χρονιά με τη ομάδα της Lotus, πριν μεταβεί στην McLaren όπου και κέρδισε αμέσως τον πρώτο από τους τρεις τίτλους του, ενώ η εν λόγω στολή λέγεται πως ήταν αυτή που φορούσε ο Βραζιλιάνος όταν κέρδισε το Grand Prix του Μονακό εκείνο το έτος. Επιπλέον το πιστοποιητικό γνησιότητας λέει επίσης ότι φορώντας αυτή τη στολή ανέβηκε στο βάθρο άλλες επτά φορές εκείνη τη σεζόν.
Ο Senna είχε παραχωρήσει τη στολή στον αδερφό του φυσιοθεραπευτή του, ο οποίος την είχε ως έκθεμα στο κατάστημα που διατηρούσε, μέχρι να πάρει την απόφαση να την πουλήσει σε κάποιον Καναδό ενδιαφερόμενο. Στη συνέχεια βρέθηκε σε μια γκαλερί στον Μονακό και πλέον είναι δεσμευμένη από τον οίκο RM SothebyΆs, που είναι υπεύθυνος για τη διαδικασία πλειστηριασμού.
 
Έχοντας την υπογραφή του Senna στο μπροστινό σημείο όπου βρίσκεται το λογότυπο «Banco Nacional», η στολή θα δημοπρατηθεί τον ερχόμενο Μάιο και αναμένεται να κάνει κάποιον λάτρη του Βραζιλιάνου οδηγού ευτυχισμένο.  

VW CRAFTER LEASEPRO
test center