Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Τη σύνθεση με την οποία θα κατέβει η Mitsubishi στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης ανακοίνωσε η ιαπωνική εταιρεία.

Η σύνθεση της Mitsubishi στη Γενεύη (+vids)

2.619 Επισκέψεις στο άρθρο (22/2/2019)

Τη σύνθεση με την οποία θα κατέβει η Mitsubishi στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης ανακοίνωσε η ιαπωνική εταιρεία.

Με το νέο Engelberg Tourer concept, το ανανεωμένο SUV, ASX  και το pick-up, L200 να έχουν προεξέχουσα θέση στο περίπτερο της, θα βρεθεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης η Mitsubishi, όπως επίσημα ανακοίνωσε.
 
Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο νέο ιαπωνικό πρωτότυπο Engelberg Tourer. Μέχρι στιγμής αυτό που γνωρίζουμε είναι πως πρόκειται για ένα ηλεκτρικό SUV, μέσω του οποίου θα παρουσιάσει τις περαιτέρω εξελίξεις στο στυλ και την πρακτικότητα της δημοφιλούς κατηγορίας, σε συνδυασμό με την εστίαση στην τεχνολογία επόμενης γενιάς και την ενισχυμένη απόδοση των αυτοκινήτων με μηδενικούς ρύπους.
 
Στη συνέχεια τη σκυτάλη θα πάρει το ανανεωμένο ASX για το οποίο σας έχουμε ενημερώσει, εδώ και αρκετές ημέρες. Επιπλέον το παρόν θα δώσει και η 6ηγενιά του L200. Το νέο pick-up θα εφοδιάζεται με έναν ολοκαίνουργιο υπερτροφοδοτούμενο πετρελαιοκινητήρα 2,2λτ. που συνδυάζεται με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων.
 
Τέλος η ιαπωνική μάρκα εκτός από τα οχήματα θα παρουσιάσει το Mitsubishi Connect και ένα νέο σύστημα το οποίο ονομάζεται «Dendo Drive House» (DDH) μέσω του οποίου θα παρουσιάσει τους τρόπους με τους οποίους ο καθένας θα μπορέσει να μειώσει τα κόστη του ηλεκτρικού ρεύματος και των καυσίμων.   
 
 

Ας δούμε τι καίει κάθε τύπος αυτοκινήτου: