4 φωτογραφίες »

H θωρακισμένη Mercedes-AMG G 63 της Mansory

4.339 Επισκέψεις στο άρθρο (17/3/2020)

Η Mansory μπαίνει τώρα και στον χορό των εταιρειών που προσφέρουν πακέτα θωράκισης με αυτήν εδώ την Mercedes-AMG G 63.


Tην πλήρως θωρακισμένη της Mercedes-AMG G 63 αποκάλυψε η Mansory. Αυτό είναι ένα ακόμη project της εταιρείας μετά τις βελτιώσεις που παρουσίασε το τελευταίο διάστημα για την Bentley Flying Spur, την Continental GT και το Audi RS6 Avant.

Πρόκειται για το πρώτο θωρακισμένο αυτοκίνητο της Mansory και κατασκευάζεται με βάση την φιλοσιοφία της «αόρατης προστασίας» που σημαίνει πιθανότατα πως η εταιρεία έχει δώσει έμφαση στο να μείνουν οι ικανότητες του οχήματος καλά κρυμμένες.

Η Mansory ετοίμασε δύο ξεχωριστά πακέτα θωράκισης για το μοντέλο, ένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές VPAM4 που προσφέρει περιορισμένη προστασία στους επιβάτες και ένα άλλο σύμφωνα με τις προδιαγραφές VPAM7 που είναι κατά γενική ομολογία πιο ολοκληρωμένο. Ανεξάρτητα από το βαθμό προστασίας, η G 53 προσφέρεται με widebody kit, ανθρακονημάτινο κάλυμμα σε όλο το αμάξωμα, νέο αεραγωγό στο καπό, διαφορετικούς προφυλακτήτες, μπάρα LED φώτων κ.α..

Αλλαγές υπάρχουν και στο κινητήριο σύνολο καθώς η Mansory δίνει την δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να αναβαθμίσουν τον twin-turbo V8 κινητήρα στα 700 άλογα και τα 950 Nm ροπής ή στα 800 άλογα και τα 1.050 Nm ροπής.

Ξέρετε κάποιον που να χρειάζεται την θωρακισμένη Mercedes G 63 της Mansory;
 

FORD E-TRANSIT
NISSAN