Η G-Class συνεχίζει να χρησιμοποιεί ένα πλαίσιο τύπου σκάλας.

Η τιμή της νέας G-Class

3.654 Επισκέψεις στο άρθρο (8/2/2018)

Η ελληνική αντιπροσωπεία του γερμανικού κολοσσού ανακοίνωσε την τιμή της νέας Mercedes G-Class που εξοπλίζεται με twin-turbo 4.0 λίτρων V8 κινητήρα απόδοσης 422 ίππων.

Tην τιμή της νέας G-Class ανακοίνωσε η Μercedes-Benz Hellas SA για την ελληνική αγορά, με το μοντέλο να προσφέρεται, τουλάχιστον προς το παρόν, σε μόνο μια έκδοση, αυτή της G 500, από 178.943 ευρώ.

Το μοντέλο θα προσφέρεται με τον twin-turbo 4.0 λίτρων V8 κινητήρα, ο οποίος αποδίδει 422 ίππους και 610 Nm ροπής και θα συνδέεται με το αυτόματο κιβώτιο 9G-Tronic με μετατροπέα ροπής που έχει σχεδιαστεί ειδικά για το μοντέλο και υπόσχεται να κάνει το πολυτελές off-road όχημα πιο ήσυχο, πιο άνετο και πιο αποδοτικό από πλευράς οικονομίας καυσίμου.
   
Η G-Class συνεχίζει να χρησιμοποιεί ένα πλαίσιο τύπου σκάλας και έχει εξοπλιστεί με τρία διαφορικά, τα οποία «κλειδώνουν» έως 100%, αλλά και κοντές σχέσεις. Από κει και πέρα μια ακόμα διαφορά υπάρχει στο βάρος όπου το νέο μοντέλο είναι ελαφρύτερο κατά 170 κιλά, στη ανεξάρτητη εμπρός ανάρτηση αλλά και στη νέα πίσω ανάρτηση. Μάλιστα τα δύο τελευταία στοιχεία δίνουν στο μοντέλο μεγαλύτερες γωνίες προσέγγισης (31 μοίρες), διαφυγής (30 μοίρες) και ράμπας (26 μοίρες).

Η νέα G-Class προσφέρει στους επιβάτες περισσότερο χώρο στα πόδια (μπροστά +38χλστ), στους ώμους (μπροστά +38, πίσω +27) αλλά και στην περιοχή των αγκώνων (μπροστά +68 χλστ, πίσω +56χλστ), με την πιο σημαντική αύξηση να λαμβάνει χώρα στις πίσω θέσεις εκεί όπου τα πόδια των επιβατών θα έχουν 150 χλστ. περισσότερο χώρο.

NEO TRAFIC
skoda