5 φωτογραφίες »

H τιμή της νέας Mercedes EQA στην Ελλάδα

11.501 Επισκέψεις στο άρθρο (5/2/2021)

H ελληνική αντιπροσωπείας της μάρκας με έμβλημα το αστέρι ανακοίνωσε την τιμή της αμιγώς ηλεκτρικής ΕQA των 190 ίππων στην χώρα μας.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »


H νέα Mercedes-Benz EQA, ως το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό compact SUV, έρχεται να προστεθεί στην επιτυχημένη οικογένεια compact αυτοκινήτων Μercedes-Benz. Με αυτό το αυτοκίνητο, η μάρκα προσφέρει για πρώτη φορά στο αγοραστικό κοινό μία εξολοκλήρου ηλεκτρική Mercedes στην compact κατηγορία με μεγάλη αυτονομία που διασφαλίζει τη χρηστικότητά της στην καθημερινότητα.

Η EQA θα κυκλοφορήσει πρώτα ως EQA 250 (ηλεκτρική κατανάλωση σε μικτό κύκλο: 17,7 kWh/100 km, εκπομπές CO2 σε μικτό κύκλο: 0 g/km) με 140 kW ή 190 άλογα και αυτονομία κατά WLTP 426 χιλιομέτρων, ενώ αργότερα θα κυκλοφορήσει και σε τετρακίνητη έκδοση. Η EQA 250 με κίνηση στους μπροστινούς τροχούς έρχεται με πολλά καινοτόμα συστήματα και έναν  πλούσιο βασικό εξοπλισμό που περιλαμβάνει χαρακτηριστικά όπως οι προβολείς LED high Performance με σύστημα Adaptive Highbeam Assist, τη λειτουργία EASY-PACK για το χώρο φόρτωσης με ηλεκτρικό σύστημα ανοίγματος και κλεισίματος, ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, εσωτερικό ατμοσφαιρικό φωτισμό 64 χρωμάτων, καθίσματα άνεσης με υποστήριξη μέσης 4 σημείων, κάμερα οπισθοπορείας για αυξημένη άνεση και καλύτερη οπτική στην όπισθεν και ένα σπορτίφ, δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι. Επίσης περιλαμβάνει το προηγμένο σύστημα infotainment MBUX (Mercedes-Benz User Experience) με δυνατότητα εκμάθησης και 2 οθόνες 7.25 ιντσών.

Για περιορισμένο χρονικό διάστημα λίγο μετά την είσοδο της EQA στην αγορά, θα διατίθεται η έκδοση Edition 1. Tο εξωτερικό αυτής της περιορισμένης, ειδικής έκδοσης συνδυάζει στοιχεία του πακέτου εξοπλισμού Night με στοιχεία από τη γραμμή AMG, ενώ η ξεχωριστή σπορ εμφάνισή της ολοκληρώνεται με ζάντες 20 ιντσών. Στο εσωτερικό, ξεχωρίζουν το διακοσμητικό ταμπλό με φωτισμό στο φόντο και οι μπλε διακοσμητικές ραφές στα καθίσματα και στις πόρτες. Tα δερμάτινα καθίσματα είναι σε χρώμα "neva grey", με διακριτικές ραφές στο χαρακτηριστικό χρώμα της Mercedes-EQ, Pure Blue. Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
skoda