Ηamilton: «Μου ζήτησε συγνώμη ο Κimi»

3.400 Επισκέψεις στο άρθρο (9/7/2018)

Φανερά πιο ήρεμος παρουσιάστηκε ο Lewis Hamilton κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου μετά το τέλος του αγώνα. Δείτε τι είπε ο Βρετανός.

To Grand Prix στο Silverstone της Μεγάλης Βρετανίας δεν προσέφερε μόνο θέαμα αλλά υπήρξε και η αιτία να ξεκινήσουν διάφορες συζητήσεις σχετικά με το αν έλαβαν χώρα κάποιες «ενδιαφέρουσες» τακτικές, όπως τις χαρακτήρισε ο Lewis Hamilton.

Ο Βρετανός είδε τον αγώνα του να «στραβώνει» όταν ο Kimi Raikkonen έχασε τα φρένα και έπεσε πάνω του με συνέπεια να συνεχίσει τον αγώνα από την τελευταία θέση. Ο Ηamilton κατάφερε τελικά να τερματίσει στην δεύτερη θέση, ωστόσο με τον Vettel να παίρνει την νίκη, έχασε αρκετούς βαθμούς σε μια πίστα που παραδοσιακά του «πηγαίνει».
 
Κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά τον αγώνα πάντως ο Hamilton φάνηκε πιο ήρεμος σχετικά με ό,τι είχε συμβεί, ειδικά όταν ρωτήθηκε σχετικά με τον αν έχει κάποιο πρόβλημα με τον Κimi Raikkonen. O ίδιος είπε: «O Kimi μου είπε συγνώμη, την δέχτηκα και συνεχίζουμε. Ήταν αγωνιστικό συμβάν και τίποτα περισσότερο. Μερικές φορές λέμε χαζά πράγματα και μαθαίνουμε από αυτά. Δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι τα έδωσα όλα σε αυτόν αγώνα, έδωσα το 100% και δεν είχα καθόλου ενέργεια στο τέλος. Το κοινό περιμένει να βγω από το αυτοκίνητο και να χαμογελάω. Έδωσα ό,τι μπορούσα, δεν μπορούσα να κρατηθώ όρθιος. Είναι διαφορετικό από όταν είσαι μπροστά και ελέγχεις τον ρυθμό. Ερχόμουν από το τέλος και τα έδωσα όλα».

Το πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών θα συνεχιστεί στις 20-22 Ιουλίου στην Γερμανία.

peugeot
skoda