Hamilton: «Πέταξε» σπόντα για το πως αγωνίζεται ο Verstappen

Hamilton: «Πέταξε» σπόντα για το πως αγωνίζεται ο Verstappen

2.512 Επισκέψεις στο άρθρο (6/7/2022)

O Hamilton δήλωσε πως απόλαυσε τη μάχη που έδωσε στην πίστα με τον Leclerc και στην συνέχεια πέταξε σπόντα για το πως αγωνίζεται στις ίδιες συνθήκες ο Verstappen.

Έχει άδικο ο Βρετανός;

Σαφή υπονοούμενα για τον τρόπο που μάχεται ο Verstappen μέσα στις πίστες άφησε ο Lewis Hamilton αναφερόμενος στη μάχη που είχε με τον Charles Leclerc στο τελευταίο Grand Prix στο Silverstone.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

«Λογικός ο Leclerc, αντίθετα με τον Verstappen»

Hamilton και Leclerc βρέθηκαν να μάχονται δίπλα δίπλα στις γρήγορες στροφές του Βρετανικού Grand Prix -αφήνοντας χώρο ο ένας στον άλλον- χωρίς μάλιστα να ακουμπήσουν, με τον Βρετανό τελικά να καταφέρνει να βρεθεί μπροστά από τον Μονεγάσκο και να ανεβαίνει στο τρίτο σκαλί του βάθρου.

Ο Hamilton δήλωσε για τη μάχη του με τον Leclerc: «O Charles έκανε σπουδαία δουλειά. Ήταν μια φοβερή μάχη. Είναι πολύ λογικός οδηγός και σίγουρα ήταν πολύ διαφορετικό από αυτό που έζησα πέρσι. Στην στροφή Κορπς για παράδειγμα, στρίψαμε μαζί χωρίς πρόβλημα. Απίστευτη μάχη».

Θυμίζουμε πως πέρσι, Hamilton και Verstappen είχαν συγκρουστεί, με τον Ολλανδό να πέφτει με δύναμη στις μπαριέρες και τελικά να εγκαταλείπει.

Tι δήλωσε ο Hamilton για το τελευταίο Grand Prix της περσινής χρονιάς

Ο Hamilton ρωτήθηκε επίσης για το πώς ένιωσε όταν έχασε το πρωτάθλημα, με τον ίδιο να αποκρίνεται: «Μια αξία που μου έδωσε ο πατέρας μου είναι να μην το βάζεις ποτέ κάτω, ότι το πιο εύκολο πράγμα να κάνεις είναι να τα παρατήσεις. Δεν έχει σημασία πως θα πέσεις αλλά πως θα σηκωθείς. Όσο επώδυνο και εάν ήταν, απλά γνωρίζοντας πως ένα παιδί θα με δει… να δίνω το χέρι μου σε αυτόν δείχνει τη δύναμη που έχω μέσα μου».

Χαμός!
- «Λογικός ο Leclerc, αντίθετα με τον Verstappen...»
- «Δεν έχει σημασία πως θα πέσεις αλλά πως θα σηκωθείς» σημείωσε ο Βρετανός
Έχει δίκιο ο Hamilton για όσα υπονόησε για τον Verstappen ή όχι;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

FORD E-TRANSIT
OPEL