Ηλεκτρικά περιπολικά Mustang Mach-E για τη Νέα Υόρκη
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ηλεκτρικά περιπολικά Mustang Mach-E για τη Νέα Υόρκη

2.342 Επισκέψεις στο άρθρο (30/12/2021)

Με 184 νέα ηλεκτρικά Mustang Mach-e εξοπλίζεται ο δήμος της Νέας Υόρκης. Τα οχήματα θα εκτελούν και χρέη περιπολικών και θα αντικαταστήσουν παλιότερα οχήματα με κινητήρες εσωτερικής καύσης.

Για ενίσχυση της δημοτικής αστυνομίας & καταστάσεις έκτακτης ανάγκης

Με 184 νέα ηλεκτρικά Mustang Mach-e εξοπλίστηκε ο δήμος της Νέας Υόρκης, που θα προστεθούν στον στόλο των 30.000 οχημάτων του δήμου. Η χρήση τους προορίζεται για διάφορα τμήματα, μεταξύ άλλων της Αστυνομίας και του σερίφη της πόλης. Το συνολικό κόστος της επένδυσης θα ξεπεράσει τα 10 εκατομμύρια ευρώ.

«Αμεση δράση» όνομα και πράγμα!

«Αμεση δράση» όνομα και πράγμα!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

4κίνητη με 480 άλογα & πάνω από 400 χλμ. αυτονομία

Η ηλεκτρική Mustang εξοπλίζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες και τετρακίνηση, με συνδυαστική ισχύ 480 ίππων και 813 Nm ροπής. Έτσι καταφέρνει να πιάσει τα 100 χλμ. από στάση σε λιγότερο από 4 δλ. (3,8``) ενώ η αυτονομία εντός πόλης ξεπερνά τα 400 χλμ. καθιστώντας τα ιδανικά για τέτοιες χρήσεις.
 

Το πρώτο βήμα για πιο φιλικές στους κατοίκους πόλεις

Τα νέα Mach-e θα αντικαταστήσουν οχήματα με κινητήρες εσωτερικής καύσης και σύμφωνα με εκπρόσωπο του δήμου, «αποτελούν το πρώτο βήμα προς ένα πιο πράσινο μέλλον».

Σύμφωνα με τον Σερίφη της πόλης, «αυτή η κίνηση θα βοηθήσει στο να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής στην πόλη, τόσο με την μείωση των ρύπων και άρα του ρίσκου για σχετιζόμενες με αυτούς ασθένειες, όσο και του θορύβου λειτουργίας».
  Συνέχεια του άρθρου >>>
ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
NISSAN