Ξένα δημοσιεύματα κάνουν λόγο ότι η Bentley μέχρι αυτή την στιγμή δεν είναι σίγουρη αν η επόμενη Mulsanne θα συνεχίσει το έργο της προηγούμενης.

Ηλεκτρική η Mulsanne;

1.868 Επισκέψεις στο άρθρο (2/5/2018)

Xωρίς μοτέρ εσωτερικής καύσης αναμένεται να λανσαριστεί η επόμενη Mulsanne στις αρχές της επόμενης δεκαετίας. Διαβάστε περισσότερα.

«Ηλεκτρικό» φαίνεται πως θα είναι το μέλλον  της Bentley Mulsanne, καθώς το μοντέλο αναμένεται να σταματήσει να εξοπλίζεται με κινητήρες εσωτερικής καύσης, όταν καταφθάσει η επόμενη γενιά του στις αρχές της επόμενης δεκαετίας.

Ξένα δημοσιεύματα κάνουν λόγο ότι η Bentley μέχρι αυτή την στιγμή δεν είναι σίγουρη αν η επόμενη Mulsanne θα συνεχίσει το έργο της προηγούμενης ή θα πρόκειται για ένα τελείως διαφορετικό μοντέλο. Το σίγουρο είναι πάντως πως το μοντέλο θα συνεχίσει να βρίσκεται στην κορυφή της γκάμας της βρετανικής μάρκας.
 
Πρωτεύοντα ρόλο στο αν τελικά η επόμενη Mulsanne γίνει ηλεκτρική θα παίξει το κατά πόσο η ηλεκτρική τεχνολογία της VW θα έχει προοδεύσει μέχρι τις αρχές του 2020, ενώ η Bentley φαίνεται πως κοιτά και προς το μέρος της Porsche, σχετικά με την πορεία που θα διαδραματίσει η ηλεκτρική Mission E που λέγεται πως θα είναι έτοιμη να βγει στις αγορές το 2019.

Η μάρκα πάντως έχει ήδη κάνει κάποια πρώτα βήματα προς τον ηλεκτρισμό, αποκαλύπτοντας τους περασμένους μήνες την plug-in Βentayga ενώ ήδη έχουν έρθει στο φως αναφορές ότι ετοιμάζονται ηλεκτρικές εκδόσεις για την Flying Spur και την Continental GT.
 

EUROINS PASXA
NISSAN