Στιγμιότυπο από την προσπάθεια του μοντέλου.

Ηλεκτρικό Ford F-150 τραβάει 453+ τόνους (+vid)

1.771 Επισκέψεις στο άρθρο (24/7/2019)

Η Ford εργάζεται πάνω στην κατασκευή ενός αμιγώς ηλεκτρικού F-150 το οποίο δεν έχει αποκαλυφθεί επίσημα από την εταιρεία. Αυτό όμως δεν εμπόδισε τους ανθρώπους της αμερικανικής μάρκας να δείξουν μία από τις ικανότητες που θα έχει το νέο «πράσινο» pick-up.

Μέσω ενός βίντεο που δημοσιεύτηκε από το τμήμα της Ford το οποίο εδρεύει στις ΗΠΑ, η αυτοκινητοβιομηχανία κατέγραψε ένα ηλεκτρικό πρωτότυπο του F-150 να τραβά περισσότερο από ένα εκατομμύριο λίβρες που ισούται περίπου με 453.592 κιλά ή πιο απλά 453.5 τόνους. Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο η επίδειξη πραγματοποιείται με την Linda Zhang, επικεφαλής μηχανικός του Ford F-150, να βρίσκεται πίσω από το τιμόνι του πρωτότυπου.
 
Συγκεκριμένα οι άνθρωποι της Ford φόρτωσαν σε μία αμαξοστοιχία 42 μονάδες F-150 και στη συνέχεια το ηλεκτρικό πρωτότυπο κλήθηκε να φέρει εις πέρας τη μετακίνηση της όλης αμαξοστοιχίας, κάτι που έκανε επιτυχημένα. Νωρίτερα είχε τραβήξει εκ νέου την αμαξοστοιχία χωρίς το επιπλέον βάρος.
 
Σε ότι αφορά το μοντέλο πολλές πληροφορίες δεν έχουν δοθεί στο φως της δημοσιότητας. Όμως η Ford έχει πει πως εκτός από το ολοκαίνουργιο F-150 Hybrid που θα κυκλοφορήσει το επόμενο έτος θα ακολουθήσουν δύο ηλεκτροκίνητα μοντέλα, τα οποία θα έχουν την ανθεκτικότητα, την ικανότητα και την καινοτομία που οι πελάτες της F-150 αναμένουν.
 
Μπορείτε να δείτε τις δύο προσπάθειες του ηλεκτρικού πρωτότυπου Ford F-150 στο 2:30 και το 4:20 του βίντεο.
 

peugeot
skoda