• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η Volkswagen παρουσιάζει το νέο ηλεκτρικό πρωτότυπο I.D., το οποίο αποτελεί τον προπομπό του μοντέλου παραγωγής που προγραμματίζεται για το 2020.

Το νέο concept μας συστήνει με τη νέα σχεδιαστική «γλώσσα» των Γερμανών, που έγινε ειδικά για τα επερχόμενα ηλεκτρικά οχήματα της VW.

Ο ηλεκτροκινητήρας έχει ισχύ 170 ίππων και επιτρέπει στο I.D. να κάνει από 400 έως 600 χλμ. με μία μόνο φόρτιση.

Η έκδοση παραγωγής του 2020 θα στηριχθεί πάνω στην πλατφόρμα MEB. Το νέο μοντέλο θα διατίθεται παράλληλα με το Golf.

Ως πρωτότυπο, το νέο ηλεκτρικό hatchback μας δίνει επίσης και μια πρώτη γεύση για τις τεχνολογίες αυτόνομης οδήγησης της VW. Το τιμόνι κρύβεται μέσα στο ταμπλό, όταν το αμάξι βρίσκεται σε πλήρως αυτόματη λειτουργία.

Η VW ισχυρίζεται πως η αυτόνομη τεχνολογία θα είναι διαθέσιμη στο κοινό από το 2025 και μετά.

Ηλεκτρικό VW I.D. concept

2.208 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 28/9/2016

Με ισχύ 170 ίππων και αυτονομία έως και 600 χλμ., το νέο ηλεκτρικό πρωτότυπο Volkswagen I.D., αποτελεί τον προπομπό του μοντέλου παραγωγής που θα λανσαριστεί στις αγορές το 2020.

 
Λίγο πριν η έκθεση Παρισιού ανοίξει τις πύλες της, η Volkswagen παρουσιάζει το νέο ηλεκτρικό πρωτότυπο I.D., το οποίο αποτελεί τον προπομπό του μοντέλου παραγωγής που προγραμματίζεται για το 2020.
 
Το νέο concept μας συστήνει με τη νέα σχεδιαστική «γλώσσα» των Γερμανών, που έγινε ειδικά για τα επερχόμενα ηλεκτρικά οχήματα της VW. Ο ηλεκτροκινητήρας έχει ισχύ 170 ίππων και επιτρέπει στο I.D. να κάνει από 400 έως 600 χλμ. με μία μόνο φόρτιση. Η VW δεν αποκαλύπτει προς το παρόν το «ποιόν» των μπαταριών.
 
Αυτό που μας λέει η εταιρεία είναι πως το I.D. concept θα αποκτήσει και κανονική έκδοση παραγωγής, με το εν λόγω μοντέλο να στήνεται το 2020 πάνω στην πλατφόρμα MEB. Το νέο μοντέλο θα διατίθεται παράλληλα με το Golf.
   
Ως πρωτότυπο, το νέο ηλεκτρικό hatchback μας δίνει επίσης και μια πρώτη γεύση για τις τεχνολογίες αυτόνομης οδήγησης της VW. Το τιμόνι κρύβεται μέσα στο ταμπλό, όταν το αμάξι βρίσκεται σε πλήρως αυτόματη λειτουργία. Η VW ισχυρίζεται πως η αυτόνομη τεχνολογία θα είναι διαθέσιμη στο κοινό από το 2025 και μετά.
 
Περισσότερα θα έχουμε για το VW I.D., μετά το επίσημο ντεμπούτο του στην έκθεση Παρισιού.
 

 
  • Πειραιωτης

    Δεν το εχουν με τιποτα!! Αποτυχια στο τετραγωνο...ουτε μικρο παιδι δεν θα δημιουργουσε αυτη την μετριοτητα,δεν αντεχει να σταθει σε εκθεση με τον ορο πρωτοτυπο αυτη η αηδια. Να μου πεις απο τον κατασκευαστη του golf τι μπορεις να περιμενεις περισσοτερο απο κατι απλα συνηθισμενο?Γελανε και τα δισκοφρενα με την φαντασια τους!!

      3