To νέο A8.

Ηλεκτρικό το A8;

2.347 Επισκέψεις στο άρθρο (27/5/2019)

Mεγαλεπήβολα είναι τα πλάνα της γερμανικής μάρκας για το A8. Διαβάστε τι είπαν για αυτό στην ετήσια συνδιάσκεψή τους.

Έτοιμη να προσφέρει ηλεκτρικές εκδόσεις σε ακόμη περισσότερα μοντέλα της είναι η Audi, σύμφωνα με όσα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από την συνδιάσκεψη που έκανε η μάρκα τις προηγούμενες μέρες.

Πρώτο υποψήφιο μοντέλο για να γίνει ηλεκτρικό φαίνεται πως είναι το A8. H ίδια η Audi τόνισε: «Το 2020 θα λανσάρουμε 5 ηλεκτρικά μοντέλα και θα κάνουμε σημαντική πρόοδο μετέπειτα. Η Audi θα έχει 20 αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα από το 2025. Το επόμενης γενιάς A8 θα είναι πιθανότατα αμιγώς ηλεκτρικό. Τίποτα δεν έχει αποφασιστεί αλλά μπορώ να το φανταστώ. Θέλουμε να φέρουμε την επανάσταση στην κορυφαία κατηγορία με ένα ολοκαίνουριο concept για το A8.»
 
To τωρινό τέταρτης γενιάς A8 βρίσκεται μόλις δύο χρόνια στην αγορά και θα παραμείνει εκεί για αρκετό καιρό ακόμη. Ο προκάτοχός του ήταν στην αγορά για 7 χρόνια, κάτι που σημαίνει πως η τωρινή γενιά θα παραμείνει σε παραγωγή μέχρι το 2024.

Υπενθυμίζουμε πως από την ίδια συνδιάσκεψη, βγήκε στο φως ότι η Audi θέλει να λανσάρει μια ακόμη πιο πολυτελή έκδοση για το μοντέλο, με σκοπό να πάρει σημαντικό μερίδιο αγοράς από μοντέλα όπως η Mercedes Maybach S-Class.
 

NEO TRANSPORTER
test center