To νέο Kamiq θα βασίζεται στην MQB πλατφόρμα του VW Group.

Γυμνά είναι τα πίσω φωτιστικά σώματα σε σχήμα «C».

Ημίγυμνο το νέο Skoda Kamiq

8.486 Επισκέψεις στο άρθρο (5/2/2019)

Iδού οι πρώτες εικόνες από το νέο SUV που θα παρουσιάσει στην Γενεύη η Skoda.

Στους δρόμους της Τσεχίας για δοκιμές πιάστηκε επ αυτοφώρω να δοκιμάζεται η νέα επικείμενη προσθήκη της Skoda στην γκάμα των SUV. Πρόκειται φυσικά για το Kamiq, που θα τοποθετηθεί κάτω από το Karoq και θα αποτελέσει την πρόταση της γκάμας στην κατηγορία των urban crossover.
 
Η επίσημη παρουσίαση του μοντέλου αναμένεται να γίνει στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης σε ακριβώς ένα μήνα, ωστόσο ήδη μπορούμε να δούμε κάποια από σχεδιαστικά στοιχεία που υιοθετεί το μοντέλο. Συγκεκριμένα, όπως και στα σκίτσα που έχουν προηγηθεί, βλέπουμε πως το μοντέλο θα εξοπλίζεται με διαιρεμένα σε ζώνες εμπρός φωτιστικά σώματα που εξοπλίζονται μάλιστα με DRL τοποθετημένα πάνω από τους κύριους προβολείς. Στις φωτογραφίες, η Skoda έχει αποκρύψει τις πλαϊνές ποδιές ενώ κάνει το ίδιο και στον πίσω διαχύτη. Πάντως, γυμνά είναι τα πίσω φωτιστικά σώματα σε σχήμα «C» ενώ γνωρίζουμε πως στο πορτ-μπαγκάζ δεν θα υπάρχει το έμβλημα της μάρκας αλλά τα γράμματα «SKODA».

To νέο Kamiq θα βασίζεται στην MQB πλατφόρμα του VW Group και θα διαθέτει νέα συστήματα υποβοήθησης, άνεσης και ασφάλειας . Στο κομμάτι των μηχανικών συνόλων η γκάμα του μοντέλου πιθανότατα θα ξεκινά από τον τρικύλινδρο 1,0 TSI κινητήρα και θα φτάνει μέχρι και τον 1,5 TSI. Ωστόσο περιμένουμε να δούμε αν θα υπάρξει η ντίζελ επιλογή του 1,6 TDI.   
 

Mercedes
moto