• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
5 φωτογραφίες »

Honda CRX «κουκλί» έχει κάνει 1,6 εκατ. χιλιόμετρα με το ίδιο μοτέρ

4.744 Επισκέψεις στο άρθρο (23/8/2021)

Ηοnda CRX με το ίδιο μοτέρ και κιβώτιο έχει καταφέρει να διανύσει 1,6 εκατομμύρια χιλιόμετρα και μάλιστα βρίσκεται ακόμα σε άψογη κατάσταση.

HONDA: Ηλεκτρισμένη γκάμα σε όλα τα μοντέλα

Το Honda CRX (Civic Renessaince eXperimental) ήταν ένα μικρό, ελαφρύ και σβέλτο αυτοκίνητο που αγαπήθηκε από τους Ευρωπαίους χάρη στις κοφτερές του αντιδράσεις, τις επιδόσεις του αλλά και την μικρή του κατανάλωση. Παράλληλα, ήταν και ένα μοντέλο αξιόπιστο, κάτι που αποδεικνύεται και από το CRX που βλέπετε στις φωτογραφίες, το οποίο έχει στο οδόμετρο 1.613.323 χιλιόμετρα!

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Το CRX βρίσκεται στην πόλη Tampa της Florida και συγκεκριμένα μέσα στην αντιπροσωπεία της Honda. Το αυτοκίνητο βρέθηκε εκεί το 2015, όταν ο ιδιοκτήτης του το έδωσε στην επιχείρηση μετά από 17 χρόνια χρήσης, μέσα στα οποία το αυτοκίνητο πρόλαβε να διανύσει 1.613.323 χιλιόμετρα!

Ο ιδιοκτήτης χρειάστηκε να το ξαναβάψει εξωτερικά.

Ο ιδιοκτήτης χρειάστηκε να το ξαναβάψει εξωτερικά.


Το αυτοκίνητο έχει ακόμη το «σαλόνι» του σαν να βγήκε μόλις από το εργοστάσιο αλλά το πιο συναρπαστικό γεγονός είναι ότι κάτω από το καπό βρίσκεται ο ίδιος 1,6 λίτρων τετρακύλινδρος κινητήρας με τον οποίο πουλήθηκε στον πρώτο του ιδιοκτήτη. Το μοτέρ αποδίδει 105 άλογα και 132 Nm ροπής και συνεργάζεται με 5άρι μηχανικό κιβώτιο, το οποίο είναι και αυτό «μαμά».

Το σαλόνι του αυτοκινήτου είναι άψογο.

Το σαλόνι του αυτοκινήτου είναι άψογο.


Ο ιδιοκτήτης αποκάλυψε το μυστικό του για να διατηρήσει κανείς το αυτοκίνητό του σε τέτοια άψογη κατάσταση μετά από τόσα χιλιόμετρα. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει είναι να τηρεί το πρόγραμμα συντήρησης, να χρησιμοποιεί το αυτοκίνητο σωστά και να του δίνει την απαραίτητη φροντίδα, όποτε την χρειάζεται. Απόδειξη της καλής συντήρησης του αυτοκινήτου είναι ότι το μόνο πράγμα που χρειάστηκε να επιδιορθωθεί όλα αυτά τα χρόνια ήταν το εξωτερικό του χρώμα.
 

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »