4 φωτογραφίες »

Ηοnda Civic μεταμορφώθηκε σε Aventador SVJ

13.164 Επισκέψεις στο άρθρο (12/7/2021)

Μια εταιρεία κατάφερε να μετατρέψει ένα Civic σε Αventador μέσα σε μόλις 25 μέρες και το τελικό αποτέλεσμα... δεν είναι άσχημο!

Η κατασκευή αυτοκινήτων ρέπλικα στις χώρες της Ασίας είναι αρκετά διαδεδομένη αλλά τις περισσότερες φορές, το τελικό αποτέλεσμα προκαλεί γέλιο. Σε αυτήν την περίπτωση, ωστόσο, η δουλειά που έχει γίνει κρίνεται ως ικανοποιητική, αφού, εάν κάποιος δεν γνωρίζει από αυτοκίνητα, κάλλιστα θα μπορούσε να περάσει αυτή την Lamborghini Aventador SVJ για… πραγματική!


Το πίσω μέρος.

Το πίσω μέρος.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Η εταιρεία Dream Customs India πήρε ένα Honda Civic και εργάστηκε πάνω του για 25 μέρες, ώστε να καταφέρει να το κάνει να μοιάζει στο προαναφερθέν ιταλικό supercar. Bλέπουμε πως το αυτοκίνητο έχει λάβει ολοκαίνουριο καπό, νέους προφυλακτήρες μπροστά και πίσω στους οποίους ενσωματώνονται τεράστιοι αεραγωγοί, νέα φώτα και οτιδήποτε άλλο χρειάστηκε για να πάρει το Civic την μορφή μιας Aventador. Κάτι καλύτερο έπρεπε να έχει γίνει με τις ζάντες αλλά συνολικά, το τελικό αποτέλεσμα είναι συμπαθητικό.

Στην φωτογραφία αυτή δεν μπορείς να πιστέψεις πως δεν πρόκειται για το πραγματικό μοντέλο.

Στην φωτογραφία αυτή δεν μπορείς να πιστέψεις πως δεν πρόκειται για το πραγματικό μοντέλο.


Η εταιρεία φρόντισε να περιποιηθεί και την καμπίνα του αυτοκινήτου και έτσι την εξόπλισαν με  νέα οθόνη αφής, τιμόνι Lamborghini και πλήρως ανασχεδιασμένο ταμπλό, εμπνευσμένο από αυτό που έχει το πραγματικό μοντέλο. Την ίδια στιγμή, μέσα στο καπό βρίσκεται ένας ατμοσφαιρικός 1.800άρης κινητήρας που στέλνει την κίνηση στους εμπρός τροχούς, αφού η τοποθέτηση ενός V12 6,5 λίτρων στο κέντρο του αυτοκινήτου, όπως συμβαίνει στην Aventador SVJ, ήταν αδύνατον να συμβεί.

Αυτό δεν είναι το πρώτο project της εταιρείας αφού έχουν ξαναπροσπαθήσει να φτιάξουν μια Aventador ρέπλικα πάνω σε ένα Honda Accord. Κάθε φορά φαίνεται πως τα πηγαίνουν και καλύτερα, ποιος ξέρει τι άλλο θα ετοιμάσουν στο μέλλον.
 

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center